Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Jahovičs par spēlēm un tikšanos ar Trajkoviču

Jahovičs par spēlēm un tikšanos ar Trajkoviču
Gatis Jahovičs
Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Basketbola kluba "ASK Rīga" uzbrucējs Gatis Jahovičs blogā kluba mājaslapā dalījies iespaidos par pēdējām komandas spēlēm, kā arī komentējis tikšanos ar Latvijas izlases galveno treneri Nenadu Trajkoviču.

Pirms nedēļas "ASK Rīga" Latvijas Basketbola līgas spēlē tikās ar "Baronu", kurā zaudēja ar 66:80. Jahovičs uzskata, ka veiksmīgi nospēlēt liegušas daudzās kļūdas: "Spēles laikā pašiem šķita, ka tā spēle rit puslīdz normāli. Tomēr vēlāk noskatoties video varēja redzēt, ka spēle no mūsu puses gan uzbrukumā, gan aizsardzībā ir vienkārši drausmīga. Viens no iemesliem, kāpēc slikti nospēlējām, bija lielais kļūdu skaits, ko jau varēja just arī spēles gaitā. Jāatzīst, ka "Barons" aizvadīja labu spēli, bet mēs paši noteikti varam savu spēli daudzkārt uzlabot, un mēs to arī darīsim."

Dažas dienas vēlāk Baltijas Basketbola līgas turnīrā ASK tikās ar BK "Ventspils", spēlē, kurai nebija no tabulas viedokļa nebija nozīmes. "Domāju, ka no skatītāju viedokļa, izņemot beigas, tā bija nebaudāma, galvenokārt mazās rezultativitātes dēļ. Atkal bija daudz kļūdas. Droši vien abu komandu spēlētāju zemapziņā tomēr bija nosēdies, ka šī spēle neko neizšķir, bet tik un tā abas komandas gribēja uzvarēt. Sākums mums sanāca ļoti vājš. Pēc tam jau pamazām izdevās iespēlēties."

Šonedēļ Jahovičs un citi Latvijas izlases kandidāti tikās ar jauno galveno treneri: "Šajā nedēļā tikāmies arī ar jauno Latvijas izlases galveno treneri Nenadu Trajkoviču. Tikšanās laikā treneris iepazīstināja ar sevi un savu līdzšinējo darba pieredzi klubos. Informēja par savām iecerēm saistībā ar valstsvienību vasaras laikā. Viens no viņa mērķiem ir izveidot otro izlasi, kurā darbs sāksies jau jūnijā. Arī man individuāli bija piedāvājums tur spēlēt, lai es atgūtu lielāku pārliecību par saviem spēkiem. Individuāli katram spēlētājam tika iezīmētas lietas, pie kurām vajadzētu piestrādāt."

Izmantotie resursi:
askriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-03-19 15:56, pirms 17 gadiem
Trajkovičs manuprāt labs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-03-19 16:01, pirms 17 gadiem
Pēc ši raksta pagaidām ir grūti spriest!!

     [+] [-]

, 2008-03-19 16:02, pirms 17 gadiem
rit spele ar BKV bus jau cita nozime
P.S ceru ka BKV panems,cik jau var zaudet Riga)???!!!!!!

 +17 [+] [-]

, 2008-03-19 16:02, pirms 17 gadiem
Pāragri teikt, ka Trajkovičs ir labs vai slikts. Pagaidām Trajkovičs tikai skaisti runā. Jāgaida, kādi būs viņa darbības pirmie rezultāti un tad arī varēsim vērtēt.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-19 16:05, pirms 17 gadiem
Sintizator
Ar Muižnieku bija savādāk, jo viņš trenēja Latvijas klubu, un labi pārzināja to, kas notiek LV basketbolā, viņam visi spēlētāji bija zināmi. Toties ar Trajkoviču ir pavisam savādāk.

  +6 [+] [-]

, 2008-03-19 16:06, pirms 17 gadiem
Ja Jahovičš atgūtu pārliecību, domāju, ka viņš būtu liels trumpis ASK uzbrukumā. Vienmēr ir patikusi viņa spēle.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-03-19 16:10, pirms 17 gadiem
Par Trajkoviču spriedīsim pēc izlases rezultātiem. Pagaidām vairāk strādā LBS PR speciālisti.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-19 16:44, pirms 17 gadiem
sinTizators
Nu negribi jau tu neko sliktu teikt par Muižnieku, bet sanāca, ka neapzināti pateici tieši to, kā tas ir Ja palasītu interviju ar Šķēli, tad uz jautājumu par atšķirībām starp viņa treneriem, Muižnieks atšķiras ar to ka neko nesaka par indviduālajām darbībām, ko tajās vajadzētu mainīt vai darīt savādāk un pie kā piestrādāt vairāk.
Tā ka taisnība vien ir, ka no Muiožnieka neko tādu nesagaidīt
Ko sagaidīsim no šī kunga, tad jau redzēsim

  +2 [+] [-]

, 2008-03-19 16:58, pirms 17 gadiem
Taka Nenadu Trajkoviču trenejis loti daudz labus speletajus,domaju katrs kas pie vina trenesies iegus loti daudz zinasanu kas japielabo un ka uzlabot savu sniegumu. Noteikti individuali bus visi ieguveji, par komandu vares redzet pec turniriem.

  -1 [+] [-]

, 2008-03-19 17:05, pirms 17 gadiem
par Trojkoviču - man viņa aktivitātes un runas ļoti patīk. tomēr par viņa atbilstību izlases trenera amatam un spējai veicināt jauno basketbolistu progresu runāsim septembrī...

par Jahoviču - labs spēlētājs, arī šogad spēlē tīri OK!
taču lielāku pārliecību par sevi un progresu meistarībā viņam un citiem gados jauniem latviešiem ASK sastāvā (vismaz šogad) nespīd iegūt - klubam tomēr ir citas prioritātes...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-19 17:55, pirms 17 gadiem
sinTizators rakstīja: tas vien ka aizbrauc ar sabiedrisko uz liepaaju un seko saviem vaardiem ka ikvienu no kandidattiem satiks klaatiene ir vnk super shaubos vai shaadi vareeja muizjnieks izdariit kad vadiija BKV....un veel kas noraada uz vietaam kur speleetaajiem jaapiestraaada....neko taadu no ieprieksheejiem treneriem nebiju dzirdeejis....un veel peec treninja rada noderiigus un interesantus vingrinaajumus...iedomaajieties muizjnieku peec speleees pasauc jurevichu un rada knifinjus...kkaa neiet kopaa. tikai nepaarprotiet mani...neiet runa par to k.muiznieks bija slikts treneris...iet runa par to ka sezonas laikaa arii izlases trenerim ir jaabut ljoti cieshaa saitee ar speleetaajiem!!! ta kaa tgd trajkovichs...!



man vairak parsteidza ka vins ar sabiedrisko atbrauca nevis pats fakts ka atbrauca uz liepaju
tomer gabals ir ko braukt un esmu no liepajas uz rigu un atpakal braucis gan ar vilcienu gan ar autobusu un drosi varu teikt ka laikam vairak ar sabiedrisko nebrauksu tadu gabalu
drosi vien uz ventspili brauks ar savu personisko

  +1 [+] [-]

, 2008-03-19 17:56, pirms 17 gadiem
Čakars rakstīja: Diemžēl metiens no distances ir kāds ir..ja to izdotos uzlabot, tad būtu monstrs vienkārši...

Nu Latvijas izlases spēlēs šogad viņš bija ļoti precīzs no tālās distances, daudz nemeta, taču kad meta, tad pārsvarā precīzi, ASK gan viņam tik labi nesanāk ar tiem trīņiem.

     [+] [-]

, 2008-03-19 17:58, pirms 17 gadiem
Yo rakstīja: Pāragri teikt, ka Trajkovičs ir labs vai slikts. Pagaidām Trajkovičs tikai skaisti runā. Jāgaida, kādi būs viņa darbības pirmie rezultāti un tad arī varēsim vērtēt.


Bet nu nevar noliegt, ka skaisti runā, ne? Kā redzams no komentāriem, tad mākoņi virs trenera galvām ir kļuvuši nedaudz plānāki- vismaz citu attieksmes ziņā. Kas zin, varbūt šāda pārliecība (vai cieņa?) radīsies arī spēlētājiem. Manuprāt ir svarīgi apzināties, ka tas, ko dari, tiek darīts pareizi. Un, ja pareizi visu dari, rezultāti vienkārši nedrīkst izpalikt.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-19 18:01, pirms 17 gadiem
A kurš trenneris izņemot V.Valteru īpaši strādā ar kādu basketbolistu???
Visi pārējie trenē komandu nevis vienu vai citu noteiktu spēlētāju!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja