Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Tau" pastiprinās ar Šakuru

"Tau" pastiprinās ar Šakuru
Mustafa Šakurs
Foto: AFP

Spānijas čempioni basketbolā Vitorijas "Tau Ceramica" parakstījuši līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Mustafu Šakuru, kurš pagājušo sezonu spēlēja Sopotas "Prokom Trefl" rindās.

Līgums ar Šakuru noslēgts uz sezonu, bet komandā viņš varētu pabūt arī mazāk. Tas varētu notikt tādā gadījumā, ja oktobra otrajā pusē, kad NBA komandas atlaidīs spēlētājus pirms regulārās sezonas sākuma, "Tau Ceramica" atradīs kādu labu papildinājumu. Paredzams, ka Šakurs spēles laiku saspēles vadītāja pozīcijā dalīs ar argentīnieti Pablo Pridžioni.

Pagājušā sezona 24 gadus vecajam Šakuram bija pirmā pēc spēcīgās Arizonas universitātes absolvēšanas. Pēdējā sezonā Arizonā Šakuram vidēji spēlē 11,9 punkti un 6,9 rezultatīvas piespēles, bet pēc tam viņš netika izvēlēts 2007. gada NBA draftā. Pirmo sezonu profesionālajā basketbolā 190 cm garais Šakurs pavadīja Polijā, kur Sopotas "Prokom Trefl" rindās Eirolīgā vidēji spēlē guva 7,6 punktus un atdeva 2,1 rezultatīvu piespēli.

"Tau Ceramica" galvenis treneris Duško Ivanovičs no Šakura sagaida "labu spēli aizsardzībā, ātrumu un spēles veidošanu". Šakurs Spānijā ieradās trešdien.

Izmantotie resursi:
baskonia.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-18 16:35, pirms 16 gadiem
2pac is back