Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" vēlas turpināt sarunas ar "ASK Rīga"

Jānis Celmiņš

"VEF Rīga" vēlas turpināt sarunas ar "ASK Rīga"
Valdis Valters
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Basketbola kubs "VEF Rīga", saņemot konceptuālu atbalstu aicinājumam par basketbola klubu "VEF Rīga" un "ASK Rīga" konsolidāciju, uzskata, ka sarunas ir jāuzsāk pēc iespējas tuvākajā laikā, jo tās būs laikietilpīgas. Vispirms jāvienojas par skaidru konsolidācijas procesa redzējumu, bet līdz 2008./2009.gada sezonas beigām ir jābūt atbildētiem visiem stratēģiski svarīgajiem jautājumiem.

Līdz nākamās nedēļas sākumam, 23.februārim, „VEF Rīga” konkretizēs savu priekšlikumu, rūpīgi izstrādājot sarunu ceļvedi - apspriežamo jautājumu rāmi, atbildes uz kuriem veidos skaidru apvienošanās redzējumu, un nosūtīs to „ASK Rīga” kluba valdei, kā arī publiskos to savā mājas lapā vefriga.com.

Ņemot vērā šīs konsolidācijas iespējamo nozīmību Latvijas basketbolā, „VEF” uzskata, ka sarunu procesam jābūt maksimāli atklātam, tajā iesaistot arī sabiedrību – klubu sponsorus, basketbola nozares ekspertus un līdzjutējus, nodrošinot atklātu pilnvērtīgas informācijas pieejamību un ieklausoties atgriezeniskajā saiknē. Tāpēc „VEF” mājas lapa kļūs par to forumu, kur visi varēs sekot līdzi klubu konsolidācijas procesam, pirmie uzzināt faktus un viedokļus, izteikt par tiem savu vērtējumu.

Kā zināms, 10.februārī BK „VEF Rīga” nosūtīja vēstuli „ASK Rīga” prezidentam Jānim Birkam ar aicinājumu uzsākt sarunas par šo abu galvaspilsētas klubu konsolidāciju. Pēc „VEF” domām, Rīgā ir nepieciešams izveidot vienu stipru, nacionālu komandu, un ekonomiskā krīze pasaulē, Latvijā un mūsu vadošajos basketbola klubos ir brīdis, lai par šo jautājumu beidzot domātu nopietni.

Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa
BK „VEF Rīga” direktore

  +7 [+] [-]

, 2009-02-18 13:45, pirms 15 gadiem
Jāizveido 1 stipra Eirolīgas komanda!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-18 13:46, pirms 15 gadiem
ja tas palīdzēs ask izķeparoties un nekas kardināli netiks mainīts-uz PRIEKŠU!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-18 13:58, pirms 15 gadiem
Es labāk piekrītu K.Strēļa teiktajam (SA), šīs komandas labāk, lai pastāv atsevišķi, jo vēsturiski tā ir bijis un tā jābūt! Citējot K.Strēli: "ar ASK viss ir skaidrs, ar VEF arī, bet no tādas biezputras ASK/VEF (VEF/ASK) nekas nav skaidrs!" un dārbu vietu kur attīstīties jaunajiem arī samazināsies uz pusi, tas tāka nebūtu labi.

     [+] [-]

, 2009-02-18 13:58, pirms 15 gadiem
nekas kardināli netiks mainīts ?
abu galvaspilsētas klubu konsolidācija !?

     [+] [-]

, 2009-02-18 14:01, pirms 15 gadiem
tikai par !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-18 14:05, pirms 15 gadiem
Nedēļa ir pagājusi un virzības nav pilnīgi nekādas. Ir tikai ideja, pāris simtu esporta komentētāju viedokļi un nenormālā basketbola speca Birka komentārs "ja tas ir izdevīgi, tad vajag". Tāpēc šajā sakarā man radās pāris jautājumi:
1. Vai tiešām šāds jautājums nav pietiekams, lai sasauktu klubu valžu ārkārtas sēdes un vismaz publiski paustu savu nostāju šajā jautājumā?
2. Vai tiešām LBS ir tik ļoti vienalga, ka no šīs augstākās Latvijas basketbola institūcijas nevarētu saņemt kaut vai viedokli?

Liekas, ka viss šajā valstī notiek lēnām un nesteidzīgi. Droši vien katram prātā teiciens par 7x nomērīšanu. Ir tikai viena vaina- visbiežāk, ka mēr mēs mēram, citi pamanās jau nogriezt.

     [+] [-]

, 2009-02-18 14:09, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Jāizveido 1 stipra Eirolīgas komanda!
Jā, nebūtu slikti - 1 stipra Eirolīgas komanda + Barons un Ventspils.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-18 14:10, pirms 15 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Liekas, ka viss šajā valstī notiek lēnām un nesteidzīgi. Droši vien katram prātā teiciens par 7x nomērīšanu. Ir tikai viena vaina- visbiežāk, ka mēr mēs mēram, citi pamanās jau nogriezt.
Priekš kam šeit ebreji?

  +4 [+] [-]

, 2009-02-18 14:18, pirms 15 gadiem
Kaut es ir liels ASK fans, jāsaka, ja nav armijas t.i. Aizsardzības minisrijas atbalsts, tad nevar pastāvēt ASK. Ja Godmanis budžetu dabūs cauri, tur jāpaskatās, cik naudas atvēlēts ASK finansēšanai. Cik atceros - apaļa nulle. Ja nu vienīgi to finansē citu valstu armija...
Ja patin atpakaļ gadus 25, tad atmiņā ir drīzāk VEFs nevis ASK.

Eirolīga nespīd tik un tā , tur slēgtais klubiņš.

     [+] [-]

, 2009-02-18 14:26, pirms 15 gadiem
varbuut tad visaam komandaam jaapvienojas.
Manupraat jo vairaak komandu, jo lielaka iespeja, ka jaunie vairaak spelees un izaugs meistariibaaa!!!!! Un tas ir svariigi! nevis viena stiprakomanda un desmit jauno talantu sezh uz solinja,,,, visu muzhu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-18 19:25, pirms 15 gadiem
valcha beidz murgot vienreiz, jau n-tos gadus muldi par kautkaadaam eiroliigaam, kautkaadiem kopeejiem projektiem, nu nevar latvijaa un it sevishkji riigaa dotajaa briidii buut eiroliigas komanda. pirmkaart nau taada pikja, lai paarpirktu speeleetaajus no krievijas(labus es domaaju), otrkaart, starp latvieshu speeleetaajiem nav taadu uz doto briidi, kas buutu gatavi veiksmiigi speeleet eiroliigaa, iznjemot biedrinju un varbuut kambalu. apvienoshanaas ar ask dos vieniigi valcham ceriibas tikt pie lielaaka kaaposta, paareejais kaa jau parasti taados gadiijumos ir nieki.
Valdi, kur tad sezonas saakumaa soliitaas medaljas ar vefu, aaaaa tas projekts jau tev laikam apnicis chaliit. nav nekaadas jeegas no apvienoshanaas, kursh no vef buutu vajadziigs ask??????? ilgterminjaa neviens, otraadi tas pats.
Veiksmes Latvijas Basketbola Ostapam Benderam jaunajos grandiozajos projektos