Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Hlebovickis: "Rādīsim arvien labāku basketbolu"

Basketbolists Mihals Hlebovickis piektdien svinēja 31. dzimšanas dienu. Intervijā "Barons/LMT" mājaslapai viņš stāsta par izvēli pievienoties "Baronam", kā arī ieskatās svētdien gaidāmajā spēlē pret Šauļiem.

"Esmu priecīgs, ka bija iespēja spēlēt Rīgā un pārstāvēt "Barons/LMT". Iepriekšējās divās sezonās spēlēju Kiprā, taču ģimenes apstākļu dēļ nolēmu atgriezties Latvijā, jo dēlam bija jāuzsāk skolas gaitas. Turklāt beidzot ir iespēju būt kopā arī ar sievu Ilzi, kura šosezon spēlē "RTU/Klondaikā". Līdz šim par to varējām tikai sapņot - spēlēšanu vienas pilsētas klubos," par savu izvēli atgriezties Rīgā izsakās uzbrucējs Mihals Hlebovickis.

Hlebovickis arī norāda uz komandas saspēles uzlabošanos: "Pamazām esam pārvarējuši saspēlētības problēmas, un turpmāk noteikti rādīsim arvien labāku basketbolu."

31 gadus vecais uzbrucējs arī ieskatās svētdien gaidāmajā spēlē pret Šauļiem: "Šo komandu pazīstu pietiekami labi, jo pagājušajā sezonā Kipras kluba sastāvā divreiz spēlējām ar "Šiauliai" Eiropas kausos. Abas reizes uzvarējām! "Šiauliai" noteikti ir bīstams pretinieks, par kura reputāciju Baltijas basketbolā nav jāšaubās. Savulaik "Šiauliai" īpaši labi spēlēja savā laukumā, izmantojot visai specifiskās sporta zālēs priekšrocības. Taču šosezon ir citādi, jo Šauļos spēles notiek jaunajā sporta zālē. Protams, "Šiauliai" ir respektējams sāncensis. Turklāt šosezon Šauļu klubs pieredzi gūst ULEB kausa turnīrā. Savā laukumā mums gan noteikti ir jāuzvar!"

Izmantotie resursi:
www.barons.lv
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

  +6 [+] [-]

, 2007-11-17 21:49, pirms 17 gadiem
veiksmi! audz liels un stiprs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-17 22:24, pirms 17 gadiem
Piekrītu Wiljamsam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-17 22:39, pirms 17 gadiem
ko Jūs apceļat Gustu, viņš rīt JUMS PARĀDĪS KĀ JĀSPĒLĒ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-17 23:06, pirms 17 gadiem
uzvarees jau ar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-18 01:55, pirms 17 gadiem
Ādolfs nāks

     [+] [-]

, 2007-11-18 13:15, pirms 17 gadiem
Vismaz Rīgā Šauļi ir jāsaliek, tā teikt.. nedrīkst viņi būt tik pārāki par Ventspili, kura pagājušogad turējās tiem priekšā.