Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

VEF Rīga un ĀM popularizē sportu Afganistānā

Jānis Pārums

Basketbola klubs "VEF Rīga" un Latvijas īpašais pārstāvis Afganistānā, LR Ārlietu ministrijas politiskais un attīstības padomnieks Rūdolfs Brēmanis vienojušies par finansiāla atbalsta sniegšanu Meimanas pilsētas skolas un nepilngadīgo jauniešu labošanas iestādei.

"VEF Rīga" palīdzēs apgādāt skolu un labošanas iestādes pašreiz topošo sporta laukumu ar basketbola un futbola bumbām. Sporta laukumu atklāšana un bumbu pasniegšana, ko veiks R.Brēmanis, notiks svētdien, 19. oktobrī.

Basketbola kluba vadība uzsver, ka VEF vienmēr ir gandarīts par iespēju iesaistīties jaunatnes atbalsta programmās gan Latvijā, gan ārvalstīs, tādējādi dodot savu ieguldījumu sporta kā labas un pareizas izvēles iespējas un šajā gadījumā arī sporta kā miera simbola popularizēšanā. Atbalsts Meimanas pilsētas skolai un nepilngadīgo jauniešu labošanas iestādei ir atbildīga līdzdalība. Tāpat kā septembrī notikusī kluba tikšanās ar karadarbībā cietušajiem bērniem no Gruzijas. Ir svarīgi būt kopā ar tiem, kuriem klājas grūtāk.

Meimana ir Farjabas provinces galvaspilsēta un tajā dzīvo nedaudz vairāk kā 100.000 iedzīvotāju. Farjaba ir viena no pavisam 34 Afganistānas provincēm, atrodas Afganistānas ziemeļos, un to veido 14 administratīvie apgabali. Provincē kopumā dzīvo vairāk nekā miljons iedzīvotāju. NATO misijas ietvaros Provinču atjaunošanas vienības sastāvā Farjabas provincē Meimanā ir Latvijas kontingenta karavīri, kā arī viens Ārlietu un divi Iekšlietu ministrijas padomnieki.

Sīkāka informācija par šo projektu un foto reportāža no notikuma vietas būs pieejama 20.oktobrī.

Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa, VEF Rīga

  +1 [+] [-]

, 2008-10-17 18:09, pirms 16 gadiem
Malaci Vefinj

  -1 [+] [-]

, 2008-10-17 19:57, pirms 16 gadiem
Karteja reize kad VV meigina atmazgat naudu...

     [+] [-]

, 2008-10-17 21:38, pirms 16 gadiem
Un káda tev dala,ko vins megina,ko né.galvenais kad izlieto labiem merkiem

     [+] [-]

, 2008-10-17 22:52, pirms 16 gadiem
gattiss rakstīja: Un káda tev dala,ko vins megina,ko né.galvenais kad izlieto labiem merkiem
Vai tad atmazgāto naudu parasti lieto labiem mērķiem?