Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Kyiv" pievienojas Džošs Deiviss

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Ukrainas Superlīgas vicečempioni basketbola klubs "Kyiv", kas gaidāmajā ULEB kausa sezonā spēlēs vienā apakšgrupā ar Rīgas "ASK", panākuši vienošanos ar 27 gadus veco un 203 centimetrus garo amerikāņu uzbrucēju Džošu Deivisu.

Pagājušajā sezonā Deiviss pārstāvēja Maskavas apgabala "Triumf" (pērn "Dynamo"), kuru rindās desmit FIBA kausa spēlēs vidēji guva 10,9 punktus un izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu.

Vjomingas universitātes produkts trīs sezonas aizvadījis Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), kur pārstāvējis Atlantas "Hawks", Filadelfijas "76ers", Milvokī "Bucks", Hjūstonas "Rockets" un Fīniksas "Suns", tomēr ar paliekošu sniegumu Deiviss nespēja izcelties, tāpēc lielākoties spēlēja zemākajās ASV basketbola līgās.

Jāatzīmē, ka "Kyiv" šovasar parakstījuši līgumus arī ar Raienu Steku, Manu Makroišvili, Markusu Feisonu, Pū Džeteru un Vladimiru Krističu.

Rakstu iesūtīja lietotājs Jamal.

Izmantotie resursi:
www.eurobasket.com

     [+] [-]

, 2007-09-17 19:15, pirms 17 gadiem
Ukraiņi sāk gatavoties nepajokam

  +1 [+] [-]

, 2007-09-17 20:28, pirms 17 gadiem
Off topic:
Ārzemju prese jau sāk runāt par Biedriņa jauno līgumu, kurš visticamākais tiks parakstīts līdz sezonas sākumam. Pēdējās spekulācijas liecina, ka sezonā viņš varētu saņemt no 10 līdz 14 miljoniem.