Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''TAU'' izcēlies konflikts starp Spahiju un leģionāriem

''TAU'' izcēlies konflikts starp Spahiju un leģionāriem
Vils Makdonalds
Foto: AFP

Tikai dažas nedēļas pirms ULEB Eirolīgas ''Final Four'' Vitorijas ''TAU Ceramica'' komandā izcēlies pamatīgs konflikts starp galveno treneri Nevenu Spahiju un amerikāņu leģionāriem Vilu Makdonaldu un Pītu Maiklu.

Pēc zaudējuma Spānijas ACB līgas pēdējās kārtas spēlē pret ''Barcelona'' ar 81:77 Baskonijas kluba galvenais treneris Nevens Spahija emociju uzplūdumā kritizēja visus spēlētājus, sacīdams, ka dažiem no viņiem nav ''vajadzīgā mentalitāte''.

Lai arī horvātu treneris konkrētus uzvārdus neminēja, viņa izteikumos sevi atpazinuši ''TAU'' melnādainie leģionāri Vils Makdonalds un Pīts Maikls. Abi amerikāņi savam trenerim atbildi parādā nepalika un drīz vien deva Spānijas presei pretkritiku.

''Spahija laukumā laiž tikai spēlētājus, kas viņam patīk. Viņš nav izaudzis līdz tādam līmenim, kāds vajadzīgs ''TAU'' galvenajam trenerim, un nemāk vadīt šo komandu,'' paziņoja Makdonalds.

''Ja problēma ir mentalitātē, kā apgalvo Spahija, tad tā ir viņa problēma, jo tieši par komandas psiholoģisko noturību vienmēr atbild treneris,'' savam komadasbiedram piekrita Maikls.

Kluba vadība uzreiz reaģēja uz šiem notikumiem - Makdonalds uz laiku saņēma diskvalifikāciju, bet Maikls pagaidām palicis nesodīts.

Izmantotie resursi:
index.hr

     [+] [-]

, 2008-04-17 22:48, pirms 16 gadiem
nu tas nav uz labu...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 22:48, pirms 16 gadiem
karsti viniem tur iet

  +2 [+] [-]

, 2008-04-17 23:23, pirms 16 gadiem
Nu es jau kopš Avtodor laikiem esmu teicis, ka Spahija pats laiž lažas un nevar savākt komandu. Toreiz viņu drāza Valmiera, pēc tam viņu drāza Rytas pretinieki, šogad Tau ir čakarējuši sākot ar Žalgiri un beidzot ar Partizan. Lai viņi tur ņemas, Tau ar Spahiju uzvarēt Spāniju nespīd, tāpat kā nespīd Madridē apspēlēt CSKA.

     [+] [-]

, 2008-04-18 13:28, pirms 16 gadiem
Būs klope???