Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Spriedīs par jaunatnes basketbola attīstību Jēkabpilī

Piektdien Jēkabpilī Latvijas Basketbola savienības (LBS) un "Hansabankas" Jaunatnes basketbola līgas (HJBL) vadība tiksies ar pilsētas mēru Leonīdu Salcēviču un citiem šīs pilsētas vadības pārstāvjiem, lai uzsāktu sadarbību jaunatnes basketbola sistēmas pilnveidošanā un kvalitatīvas attīstības nodrošināšanā.

No LBS puses sarunā piedalīsies LBS ģenerālsekretārs Edgars Jaunups un LBS HJBL direktore Anitra Eiklone.

Jau informējām, ka LBS uzsākusi analīzi jaunatnes basketbolā savas kompetences ietvaros, izvērtējot gan esošo sacensību sistēmu, gan iepazīstoties ar pašvaldību ieguldījumu jaunatnes basketbolā, gan konkrētajām jaunatnes basketbola aktivitātēm pašvaldībās.

LBS kopš šī gada marta organizē tikšanās ar Latvijas pašvaldību speciālistiem, lai apspriestu jaunatnes basketbola sistēmu, basketbola popularizēšanu skolās, sportistu medicīnisko aprūpi un pašvaldību sniegto atbalstu sporta skolām un klubiem, kā arī sporta bāzu pieejamību jaunatnes basketbolam. Plānots pārrunāt arī priekšlikumus pašvaldību sadarbībai ar LBS un LBS HJBL.

Informāciju sagatavoja:
LBS preses sekretāre Dace Avena

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 17:55, pirms 16 gadiem
neintresē!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 20:48, pirms 16 gadiem
Nē, nu ko tur izspriedīs un ieplānos... Labākais ja iedos pāris simtus lai zālē jaunus grozus uzliek, un nejau no tā popularizēsies basketbols