Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

El-Amins paliek Ukrainā

El-Amins paliek Ukrainā
Halids El-Amins
Foto: AFP

Ukrainas basketbola klubs Kijevas "Budivelnik" veicis grandiozu pastiprinājumu sastāvam, parakstot līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Halidu El-Aminu.

Kā vēsta "Budivelnik" klubs, tad līgums ar Halidu El-Aminu noslēgts uz vienu gadu, pēc kura būs iespēja sadarbību turpināt uz vēl vienu. Interesanti, ka jūnija sākumā parādījās informācija, ka El-Amins pievienosies Viļņas "Lietuvos Rytas", taču klubs to noliedza. Tas arī ir diezgan loģiski, jo El-Amina cena (tuvu miljonam eiro) ir pārāk augsta Viļņas kluba iespējām. Pagājušajā nedēļā El-Amins atklāja, ka viņš izvēlēsies starp piedāvājumiem Spānijā un Ukrainā.

Aizvadīto sezonu 30 gadus vecais saspēles vadītājs sāka Mariupoles "Azovmash", taču martā tā finansiālo problēmu dēļ viņš pārcēlās uz Ankaras "Turk Telekom". 11 mačos ULEB Eiropas kausā viņam vidēji 17,9 punkti un 5,3 rezultatīvas piespēles, bet deviņās Turcijas līgas spēlēs - 10,4 punkti un 4,3 rezultatīvas piespēles. Savas karjeras laikā 178 cm garais amerikānis ir spēlējis arī Francijas, Izraēlas un NBA klubos.

Saistītie raksti:

El-Amins pastiprina ''Lietuvos rytas''
"Rytas" vadība noliedz El-Amina piesaistīšanu

Video

Izmantotie resursi:
bcbudivelnik.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-17 12:25, pirms 15 gadiem
Kur Budivelnik izravuši piķi!?????

     [+] [-]

, 2009-08-17 16:01, pirms 15 gadiem
Budiveļnik jau neizrauj piķi, vienkārši Karebins "karina makaronus uz ausīm" :-)

     [+] [-]

, 2009-08-18 12:54, pirms 15 gadiem
Redzēju dažas spēles ar viņu, nu ļoti interesants un labs špīlers.....