Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Grigs: ''''Lietuvos rytas'' spēlēja labāk''

Grigs: ''''Lietuvos rytas'' spēlēja labāk''
Rimants Grigs

Pēc aizvadītās SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēles starp Viļņas ''Lietuvos rytas'' un Kauņas ''Žalgiris'' komandām savus komentārus par spēli snieguši abu klubu galvenie treneri.

Atgādināsim, ka vakar norisinājās SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēle, kurā savā starpā tikās abas līdervienības - ''Lietuvos rytas'' un ''Žalgiris'', maču ar rezultātu 91:79 (26:19, 13:23, 31:23, 21:14) uzvarēja laukuma saimnieki, ''rytas'' basketbolisti.

''Žalgiris'' kluba galvenais treneris Rimants Grigs:
''Lietuvos rytas'' spēlēja labāk par mums, bet kļūdas, neprecīzi metieni arī bija zaudējuma iemesli. Nākotnē izdarīsim secinājumus un mēģināsim šādas kļūdas vairs neatkārtot. Mēs vienmēr runājam ar spēlētājiem, lai viņi nestrīdās ar tiesnešiem, taču emocijas ir emocijas''.

''Mums ir nostādīti mērķi šai sezonai un mēģināsim tos īstenot, nākotnē uzvaras noteikti nedosim. Šis mačs bija izmēģinājums, ar šādu sastāvu mēs noteikti bijām vājāki, taču, ja gribam uzvarēt Lietuvas Basketbola līgā (LKL), mums vajag uzvarēt arī Viļņā''.

Viļņas ''Lietuvos rytas'' galvenais stratēģis Aleksandrs Trifunovičs:
''Divas komandas un divas dažādas situācijas - ''Žalgiris'' jau savu dalību Eirolīgā principā ir beidzis, bet mums vēl ir reālas iespējas iekļūt nākamajā Eirolīgas kārtā. Es lūdzu saviem spēlētājiem vienkārši izbaudīt spēli, jo tā tomēr bija Eirolīgas līmeņa cīņa - šis man bija svarīgs mačs, jo šī bija lieliska iespēja izmēģināt dažādas lietas pirms sezonas beigu maratona. Principā basketbolisti turējās pie spēles plāna, tikai otrās ceturtdaļas beigās mūsu spēle mazliet sabojājās. Nebiju gaidījis, ka tik pārliecinoši zaudēsim cīņu zem groziem, taču vajag atcerēties, ka mums ir problēmas priekšējā līnijā'' - apgalvoja Trifunovičs.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

     [+] [-]

, 2008-03-16 16:19, pirms 17 gadiem
Galvenais stratēģis = galvenais treneris?