Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Juku laiki Sietlā

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Rietumu konferences pastarīte Sietlas "Supersonics" šonakt centīsies pārtraukt savu neveiksmju sēriju, izbraukumā tiekoties ar Austrumu konferences pēdējās vietas īpašnieci Maiami "Heat".

Kad komandu starpsezonā pameta tās līderi Rašārds Lūiss ("Magic") un Rejs Alens ("Celtics"), daudzi paredzēja Sietlas "Supersonics" pelēcīgo sniegumu šajā sezonā. Taču sezonas atklāšana ar astoņiem zaudējumiem pēc kārtas, kas ir "Sonics" sliktākā bilance tās pastāvēšanas laikā, negaidīja pat vislielākie kritiķi. "Nedomāju, ka būs tik smagi," komentēja no Fīniksas "Suns" atnākušais centrs, līgas veterāns Kurts Tomass. "Nekad neesmu bijis tik jaunā komandā, tomēr tas ir liels izaicinājums." "Supersonics" vienībā vien četri spēlētāji - Kurts Tomass, Valijs Ščerbiaks, Ērls Vatsons, Kriss Vilkokss - līgā nospēlējuši vairāk par piecām sezonām.

Aizvadītajā naktī Sietlas vienība izbraukumā piedzīvoja kārtējo zaudējumu ar rezultātu 73:106 Orlando "Magic", kuras rindās rezultatīvākais spēlētājs bija tieši Rašārds Lūiss. "Man ir patiešām grūti noskatīties uz situāciju, kādā viņi atrodas. Vēl aizvien jūtu saikni ar šo komandu, jo uzaugu šajā organizācija un man šeit ir palikuši labi draugi, " pēc spēles iespaidos par bijušās komandas situāciju dalījās Lūiss.

Nākošo spēli "Sonics" aizvadīs šovakar tiekoties ar sezonas sākumā pieticīgi spēlējošajiem Maiami "Heat" basketbolistiem, kas aizvadītajās septiņās spēlēs izcīnījuši vienu uzvaru. "Šie vīri pirms diviem gadiem izcīnīja čempiontitulu, tādēļ zinām, ka cīņa būs smaga," pirms spēles izteicās uzbrucējs Damjēns Vilkinss.

Vienīgais gandarījums komandas treneriem un ģenerālmenedžerim ir par šīgada drafta otrās kārtas numura Kevina Duranta iegūšanu. Ar vidēji 20,9 gūtiem punktiem aizvadītajās astoņās spēlēs Durants ieņem pārliecinošu pirmo vietu starp visiem līgas debiantiem. "Cenšos vienkārši spēlēt basketbolu un kļūt vēl labāks, tādējādi palīdzēt arī komandai," uz izveidojušos situāciju piezemēti raudzījās Durants, kura zemo metienu precizitāti jau paspējuši nokritizēt amerikāņu basketbola apskatnieki.

Tāpat neskaidrības joprojām pastāv ar kluba vadības vēlmi pārcelties uz Oklahomu. Jau ziņojām, ka īpašnieks Klejs Benets komandas vadības grožus savās rokās pārņēma pagājušā gada oktobrī. Jau savās pirmajās darba nedēļās viņš nolēma, ka ''Key Arena'' ir pārāk novecojusi, lai tajā varētu turpināt spēlēt, tāpēc viņš pieprasīja pilsētai līdz šī gada 31. oktobrim nodot viņam plānus jaunas arēnas celtniecībai, taču tas netika izdarīts. Taču aizvakar štata gubernators Kriss Greguārs paziņojis, ka darīs visu iespējamo, lai "Sonics" un WNBA klubs "Storm" paliktu Sietlā.

Izmantotie resursi:
www.seattletimes.nwsource.com
www.nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-14 16:53, pirms 17 gadiem
Es arī īstenībā negaidīju, ka Sietla sāks tik slikti!
Šonakt bilance jau iespējams būs 0-9...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-14 17:37, pirms 17 gadiem
Sietlas jauna komanda ir suuds, veidot vinji tur neko neveido, vienigi Greens un Durants vel var pieskaitiit Vestu, parejie jau ir spelejushi kadu laiku NBA, vot Portlenda veido komandu, ar Aldridzu un Roju, Rodrigesu, kas jau otraja sezona pamatigi attaisnojas, vel kadu laiku spelejushie Outlaws,Prizbilla,Websters,Jacks + vel jau pieredzejushais Bleiks, nez kas bus kad Odens vel naks klat, bet jau shogad Blazers gaziis kalnus, varbut, uzsveru varbuut, lai visadi mulki nesak braukt auguma, ka tiks play-off, bet shaubos.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-14 17:42, pirms 17 gadiem
Heat ir pēdējā vietā? vot tas ir p1zģec!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-14 18:02, pirms 17 gadiem
Atvainojos par izteicienu suuds ieprieksh, bet veciit tie nav speletaji, vnk salidzinajumam paskaties ka spele Portlendas jaunie...Durants,Greens nakotne, Vests,Svifts ceriba, Sene ko?, kad vins pedejo reizi speleja?, Kolisons ceriba mulka mierinajums,Ridnaurs puslidz normals PG, Vilkokss pamats ceribai...Reali "Sonics" nakotne ir Duranta,Greena,Vesta,Vilkoksa un Ridnaura rokas shobrid, ar ceribu ka draftes lieliskus speletajus ir par maz...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-14 18:27, pirms 17 gadiem
Nedomaju, ka Portlenda shadi spelejot tiks pie augstas izveles drafta, es domaju vinji varetu but ap 8-10 vietu konforence,protams, ar noteikumu, ka speles shadi, ka shobrid, vismaz shonakt pret Pistons...

     [+] [-]

, 2007-11-14 18:38, pirms 17 gadiem
Nu Seatla veido gan jaunu komandu. Kodols - Durans un Greens, kas tad dienās varētu izaugt par ļoti labiem spēlētājiem, īpaši Durans. Pietiekams pamats, lai veidotu jaunu komandu, tad vēl Wilkins, Wlicox, Petro, West. Skaidrs, ka šobrīd ar šādiem spēlētājiem nekur, bet ar gadiem, tur var izveidoties spēcīga komanda + iespējamie draftētie spēlētāji, kas var gadīties visai labi, jo Sonics drošvien būs zemu, ja ne pat pēdējie līgā, tuvāko pāris sezonu laikā.