Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

S. Valters: "Spēles kvalitāte uzlabosies"

S. Valters: "Spēles kvalitāte uzlabosies"
Sandis Valters
Foto: Romualds Vambuts

"ASK Rīga" basketbolists Sandis Valters blogā kluba mājaslapā izteicis savu viedokli par LBL un BBL Zvaigžņu spēlēm, kā arī ASK pēdējām spēlēm, kurās tika gūtas uzvaras.

"Zvaigžņu spēles kā jau zvaigžņu spēles - sportiski nenopietns šovs skatītājiem. Spriežot pēc statistikas, Tallinā man veicās tīri labi, bet Rīgā ne sevišķi. LBL spēlē vairāk palīdzēju taisīt šovu tiem, kam tas padodas labāk. Šogad BBL spēle bija organizēta labāk kā pagājušajā gadā. Viss notika daudz raitāk un kompaktāk, nebija visa diena jāpavada arēnā. Ātrāk varējām braukt mājās. LBL spēle patika vairāk, jo spēlējām mājās saviem skatītājiem ar jau ļoti labi iepazītiem komandas biedriem," tā par Latvijas un Baltijas basketbola līgu Zvaigžņu spēlēm raksta to dalībnieks Sandis Valters.

Pēdējās divas spēles ASK tikās ar Igaunijas vadošajiem klubiem - Tallinas "Kalev" un Tartu "Rock", kurās tika uzvarēts. Valteru tās apmierināja, atskaitot otrā mača pret "Rock" spēles beigas. "Iznākums ir ļoti labs, jo izcīnījām divas uzvaras pret ļoti sīkstiem pretiniekiem. No turnīra tabulas viedokļa pirms izslēgšanas spēlēm bija svarīgi izcīnīt divas uzvaras, ko arī sasniedzām. Piekrītu, ka vēl nerādam labāko sniegumu. Kaut gan spēlē Tartu jau bija krietni labāk, neskaitot jau pieminēto spēles galotni, kad mēs nospēlējām galīgi truli. Labi, ka iznākums bija tāds kāds viņš bija. Principā mums vēl vairāk ir kopā jāpatrenējas un jāpaspēlē. Spēles kvalitāte uzlabosies," aizvadītos mačus komentēja Valters.

Nākamā ASK spēle gaidāma sestdien, kad Klaipēdā būs spēle ar "Neptunas". Valters domā, ka tad tiks spēlēts saskaņotāks basketbols arī uzbrukumā. ASK kapteiņa vērtējumā komandas sniegums aizsardzībā ir labs, bet vēl jāpiestrādā pie uzbrukuma un kļūdu skaita samazināšanas.

Izmantotie resursi:
www.askriga.lv

1 2 38 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 16:37, pirms 17 gadiem
nja li veicas...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 16:38, pirms 17 gadiem
pavasarī redzēsim vai tas teiktais ir taisnība

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 16:38, pirms 17 gadiem
Cerams ka ari ta tas notiks un tie nebus tuksi vardi!!!!!

  +6 [+] [-]

, 2008-02-14 16:38, pirms 17 gadiem
ASK jāuzlabo spēle pēdējā ceturtdaļā un tad jau būs OK!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-14 16:40, pirms 17 gadiem
Tartu tā galotne nu bij vairāk kā trula!!! Ir taču bišķiņ jāsaņemās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-14 16:48, pirms 17 gadiem
Bus interesantas finala speles ask-barons

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 16:50, pirms 17 gadiem
Piekritu SANčO!! lai weicas!!!

  -2 [+] [-]

, 2008-02-14 16:51, pirms 17 gadiem
Jā,jā.Būs jau būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-14 17:01, pirms 17 gadiem
Klaipēdā zāle ir veca un maz. Ja nemaldos tad tikai dažas rindas zālē un galos un tāds bakons kā Šauļos. Karoče visi tur kā siļķes mucā jūtas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-14 17:07, pirms 17 gadiem
Sandim jāpiestrādā arī pašam pie sevis, jo šosezon ir daudz nepiespiesto kļūdu, daudz nepārdomātu metienu un neizteiksmīgu spēļu. Tomēr no komandas kapteiņa tiek prasīta lielāka atbildība un pienesums spēļu rezultātā. Gan Miladžs gan Bramlets gan Valters šogad aizvada daudz vājāku sezonu nekā pagājušogad, tas nu ir jāatdzīst arī pašiem. Vēl ir laiks visu mainīt, jo play-offos neviens ceļu negriezīs, īpaši Barons. Lai arī esmu ASK līdzjutējs, šogad Baroni simpatizē vairāk, jo redzams cīņasspars, savukārt ASK vairāk cenšas spēlēt ar "baltiem cimdiem", tas var atspēlēties izšķirošajās spēlēs! Tikko notikušie mači to pierādīja- pret igauņiem (abiem) taisnīgāks rezultāts būtu zaudējums....

un vēl.... Buškevica līmenis nekad nav bijis augsts, bet šogad... tā ir katastrofa!!!! Uzskatu, ka Buškevics un Sanders ir sezonas neveiksmīgākie spēlētāji ne tikai ASk bet visā LBL ! Visas komandas pret ASK cenšas spēlēt caur Buškevicu, un tajos brīžos, kad viņš ir laukumā, pat VEF un Liepāja pietuvojas rezultātā. Tas ir ārprāts! Nesaprotu, kas ir mācijis viņam spēli aizsardzībā, bet izskatās, ka tas ir centies viņam ieriebt....

  +3 [+] [-]

, 2008-02-14 17:15, pirms 17 gadiem
to Calvin

Par Sandersu grūti teikt, spēlētājs jau nav slikts, bet ticamākais, ka Butauta koncepcija ar vieglajiem un skrienošajiem 4 numuriem izgāzās. Par Buškevicu 100% taisnība. Viņu pēc spēles vispār par profesionālu basketbolistu grūti uzskatīt, bet respect aģentam, ka šim ir iespēja ar basketbolu pelnīt maizīti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-02-14 17:19, pirms 17 gadiem
ASK fani! Nesaliek man te mīnusus! Tiešām novēlu, lai veicas, bet kaut kā nepārliecinoši Sandis izsakās! Nefanoju neparvienu no LV klubiem, eju uz spēlēm, jo patīk basketbols. Tāpēc novēlu turēties un Butautam atrast to iemeslu, kura dēļ tā ir sanācis, atrisināt un tad būs gan saspringti play off, gan viss pārējais!

  +6 [+] [-]

, 2008-02-14 17:19, pirms 17 gadiem
Pareizi ir, jo tik reāli pēdējas 2-3 nedēļas ASK varēja sākt veidot savu spēli, kad visi bija veseli un bez traumām! Un labak noteikti paliks! Kā viņš teica, svarīgākais bija uzvaras un pret nominali vājākajiem tās arī izcīnītas!
Labāk uzvara sliktā spēlē, nekā zaudējums skaistā!
Tagad Neptunas jāsaliek!
Interesanti kas ar ASK papildinājumu! Tā kā klusums pirms vētras!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-02-14 17:29, pirms 17 gadiem
Jācer, ka uzlabosies sniegums, jo, galu galā, beidzot ASK ir pilnā sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 17:40, pirms 17 gadiem
to: trolly

neesmu teicis, ka esmu FANS, bet gan- līdzjutējs, tās ir divas lielas atšķirības! Es jūtu līdzi ASK, bet saku, ka Barons man simpatizē, neredzu pretrunas. Ta kā emocijas pieturi pie sevis.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-14 17:47, pirms 17 gadiem
kā var būt pretenzijas pret Sandersu! Labākais metienu bloķētājs komandā, vienīgais, kurš visu sezonu stabili vāc atl. bumbas un arī izdara visu melno darbu! Nepateicīgie muļķi!!!

     [+] [-]

, 2008-02-14 17:49, pirms 17 gadiem
Citeeju Calvin: "jāatdzīst" nu sorry

....kaa arii piebildiishu, ka par negatiivajiem komentaariem Bushkevica un Sandersa virzienaa ( "katastrofa", "sezonas neveiksmīgākie spēlētāji ne tikai ASk bet visā LBL" ) labaak neizteikshos, domaaju, ka lielais vairums man piekritiis. Varbuut biezhaak vajag apmekleet un mazliet paanalizeet speeles, nevis skatiities statistikas ailiitees... nekljuudaas tikai tie, kas neko nedara, bet tas, ka sho abu censonju pozitiivais pienesums komandas motoram shosezon nav paarveerteejams, ir fakts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-02-14 18:31, pirms 17 gadiem
jā, piedod ja vari, pareizrakstībā kļūdījos.

savukārt, par kļūdām, spēles apmeklējumiem un statistiku, tu pamatīgi kļūdies. Pirmkārt, pazīstu šos džekus personīgi, otrkārt- varu derēt uz ko vien vēlies, ka esmu klātienē redzējis ASK spēles vairāk nekā tu, treškārt (nesapratu gan domu par pozitīvo pienesumu komandas motoram (kas tas tāds par zvēru?????) ) tieši Buškevica pienesums komandai ir vismazākais, drīzāk pretēji, viņa minūtes laukumā vairākumā gadījumu sakrīt ar pretinieka veiksmi uzbrukumos. Palasi arī citu līdzjutēju un speciālistu viedokli, tā domāju ne tikai es, un tieši tas liecina, ka cilvēki caur statistikas cipariem redz arī kaut ko vairāk, atšķirībā no tevis, mans mazais draugs.

     [+] [-]

, 2008-02-14 19:12, pirms 17 gadiem
Calvin, 2008-02-14 18:31
..pienesumu komandas motoram ..pienesums komandai ..
_____________
Vislielāko pienesumu komandai dod "dvieļupuikas"!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-14 19:54, pirms 17 gadiem
PERFS

esmu bijis uz visām ASK mājas spēlēm šogad, un es, atšķirībā no Tevis un vēl daža laba, statistiku nelieku 1. vietā, izskatās, ka Tev kā lielai daļai LV fanu, kuri kritizē spēlētājus, interesē tikai punkti! Viss starta 5nieks nevar mest padsmit punktus katrs. Sanderss vēl pagājušogad atzīstami spēlēja UlebCup un Francijas līgā un spēlēja pat Francijas ALL STAR spēlē.
Par Buškevicu piekrītu, ka viņam ir zināmas problēmas, bet gan jau psiholoģiski tiks pāri un aizies spēle.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 38 komentāri