Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džefersons maina komandas D-Līgā

Džefersons maina komandas D-Līgā
Dontels Džefersons
Foto: Romualds Vambuts

Basketbola kluba "Barons/LMT" bijušais amerikāņu aizsargs Dontels Džefersons ticis aizmainīts no NBA Attīstības jeb D-Līgas kluba Dakotas "Wizards" uz citu šīs līgas komandu Jūtas "Flash".

Uz Dakotas "Wizards" ceļos rezultatīvais uzbrucējs Denhams Brauns, bet Jūtas "Flash" pievienosies aizsargs Dontels Džefersons, kurš pagājušo sezonu noslēdza "Barons" klubā. "Mēs esam priecīgi par iespēju dabūt tādu spēlētāju ar pieredzi un meistarību kā Dontelam. Viņš ir garš un atlētisks, kas dos mūsu komandai jaunu dimensiju, palīdzot sasniegt mērķus abos laukuma galos. Man patiešām patīk tas, ka viņš ir nepiekāpīgs aizsardzībā," Dontelu Džefersonu slavēja viņa jaunais galvenais treneris Breds Džounss.

eSports.lv jau rakstīja, ka Džefersona bijušais klubs "Barons" vēlējās viņu redzēt savās rindās arī šosezon, bet pats spēlētājs no šādas iespējamības atteicies. Pagājušajā sezonā pirms pievienošanās "Barona" D-Līgā Džefersons vidēji guva 17 punktus, atdeva piecas rezultatīvas piespēles, izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas un pārtvēra divas bumbas.

Sezona D-Līgā sāksies 28. novembrī, bet līdz tam notiks aktīvs komandu sagatavošanās posms, kurā ietilps darbs treniņnometnēs. Gaidāms, ka Džefersons Jūtā ieradīsies sestdien, bet pirmie treniņi paredzēti svētdien.

Izmantotie resursi:
d-league.com
sltrib.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 15:15, pirms 16 gadiem
maartinss85 rakstīja: tas luupainis melnais nebij jau tur nekas ipass, lai tag gandriz katru dienu par vinju raxtitu
patieshaam atljauju nelasiit sev neintereseejoshus rakstus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja