Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kārtera trauma nopietnāka, nekā domāts

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Pēc veiktā rentgena atklājies, ka vienam no NBA kluba Ņūdžersijas ''Nets'' līderiem Vinsam Kārteram gūtais potītes savainojums izrādījies nopietnāks, nekā iepriekš domāts.

Komandas prezidents Rods Torns paziņoja, ka veiktais rentgens Kārteram atklājis pirmās pakāpes potītes sastiepumu. Pagaidām vēl laiks, kad spēlētājs varētu atgriezties ierindā, nav noteikts, taču turpmākajos mačos viņš laukumā neparādīsies.

Jau iepriekš ziņojām, ka Kārters mačā ar Bostonas ''Celtics'' pēc bumbas trieciena grozā no augšas neveiksmīgi piezemējās uz Pola Pīrsa kājas un mačā vairs neatgriezās.

Aizvadītajās sešās spēlēs Kārters vidēji mačā guvis 17 punktus un izcīnījis 5,5 atlēkušās bumbas, kā arī 4,5 reizes rezultatīvi asistējis partneriem.

Izmantotie resursi:
www.nba.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-13 19:36, pirms 17 gadiem
man līdzīgi kā Kevin...dēļ viņa izrīkošanos ar Toronto viņš vnk riebjas kā persona, bet nu nesmejos par viņa traumu, žēl ir

     [+] [-]

, 2007-11-13 21:37, pirms 17 gadiem
Tak vienalga kā viņš izrīkojās ar Toronto vai vel nez ko!
Galvenais ka spēlē skaistu basketbolu!
Tādēļ Nets spēles paliks drusku neskatāmākas.