Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pargo: Nepārcēlos tikai naudas dēļ

Pargo: Nepārcēlos tikai naudas dēļ
Pargo (ar bumbu) vēl Hornets sastāvā
Foto: Brian Babineau/AFP

Krievijas basketbola kluba Maskavas "Dynamo" amerikāņu saspēles vadītājs Džanero Pargo, kurš gaidāmajā sezonā saņems četrus miljonus ASV dolāru, intervijā slamdunk.ru stāsta par lēmumu pamest NBA, kā arī pirmajiem iespaidiem par Maskavu.

Cik ilgi jau atrodies Krievijā un vai esi paspējis apskatīt Maskavu?
Esmu šeit jau kādas 7-8 dienas. Neesmu apskatījis pārāk daudz vietas, bet pastaigāju pa pilsētas centru. Aizgāju iepirkties, atradu pāris vietas ar amerikāņu ēdieniem. Varu teikt, ka jūtos komfortabli Maskavā - liela, skaista pilsēta.

Vai sieva nebija pret pārcelšanos no saulainās Ņūorleānas uz auksto Krieviju?
Lēmumu pieņēmām kopīgi. Sievai patīk ceļot, iepazīt jaunas valstis un cilvēkus, tā kā ar to nebija problēmas. Viss bija labi.

Vai konsultējies ar kādu, kas jau iepriekš bija spēlējis Krievijā?
Protams. Gandrīz katru dienu sazvanījos ar savu draugu Henriju Domerkantu (pagājušajā sezonā pārstāvēja "Dynamo", šogad spēlēs Itālijā - aut.), par kuru labāks padomdevējs tieši šajā jautājumā nav. Par labu spēlēja arī tas, ka komandā spēlēs man labi draugi Bostjans Nahbārs, Treviss Hansens un Holiss Praiss.

Vai pirms līguma parakstīšanas bija dzirdējis par "Dynamo" un tās galveno treneri Deividu Blatu?
Pirms pārrunām ar "Dynamo" nezināju par viņu un klubu neko. Pēc tam gan uzzināju, ka viņš ir viens no respektablākajiem speciālistiem Eiropā, ko pierāda nevien rezultāta, bet arī prasme izveidot labas attiecības ar spēlētājiem. Tas viss arī padarīja manu lēmumu vieglāku.

Kas bija galvenais iemesls, kāpēc pārcēlies no NBA? Nauda?
Ne tikai. Bija vairāki faktori. Pārrunas ar "Hornets" apstājās un citā NBA komandā nevēlējos spēlēt.

Izmantotie resursi:
slamdunk.ru

  +4 [+] [-]

, 2008-09-13 16:24, pirms 16 gadiem
Redzēsim viņu Rīgā pret Baronu! Cerams ka nebūs nosalis...

     [+] [-]

, 2008-09-13 18:58, pirms 16 gadiem
psc labi pateici krievu suck go LATVIJA! Un visi LAtvijas klubi !