Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Blūma klubā kārtējās izmaiņas

Jāņa Blūma pārstāvētais Itālijas basketbola klubs "Eldo Napoli" veicis kārtējās izmaiņas sastāvā, laužot līgumu ar saspēles vadītāju Filiberto Riveru, kurš pārcelsies uz Grieķijas "AEK".

Neapoles "Eldo Napoli" oficiālajā paziņojumā kluba mājaslapā minēts, ka ir lauzts līgums ar saspēles vadītāju Filiberto Riveru. "Eldo Napoli" pateicās par viņa devumu klubam, kā arī novēlēja veiksmīgu karjeras turpinājumu. Rivera jau tuvākajā laikā pievienosies Atēnu "AEK", kur aizvietos amerikāņu saspēles vadītāju Viljamu Eivēriju.

Rivera tā arī līdz galam nespēja rādīt cerēto sniegumu, un basketbolists tika uzskatīts par vienu galvenajiem iemesliem "Eldo Napoli" neveiksmēm šīs sezonas sākumā. Kā raksta itāļu prese, Riveram arī neesot bijušas pārāk labas attiecības ar komandas biedriem. 13 spēlēs Rivera vidēji guva 10,1 punktus un atdeva 3,3 rezultatīvas piespēles.

Visticamāk "Eldo Napoli" meklēs kādu saspēles vadītāju vietā, bet tuvākajās spēlēs noteikti pie lielākas teikšanas tiks latviešu pirmais numurs Jānis Blūms. Pašreiz Neapoles klubs ar trīs uzvarām 13 spēlēs ieņem 16. vietu Itālijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
www.tuttonapoli.net
www.basketnapoli.com

  +4 [+] [-]

, 2007-12-12 19:42, pirms 17 gadiem
švaki šiem tur iet. Jācer, ka Blūms spēs tagad sevi parādīt no labākās puses.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-12 19:53, pirms 17 gadiem
paskatoties statistiku ir tiri ta neko un salidzinot to ar Blumu ta pat ir spidosa!cerams ka Blums kko paradis jo preteja gadijuma ar vinu ar vel lauzis ligumu

     [+] [-]

, 2007-12-12 20:03, pirms 17 gadiem
Eldo grib veikt maiņu ar pastarīti Cimberia, respektīvi, Džamalu Tomasu pret slovāku Gregoru Hafneru (manā uztverē ieguvēju nebūtu)

Rivera vienkārši saņēma labāku piedāvājumu no AEK un tika lauzts līgums, ne jau viņa sliktās spēles dēļ.

klubā ir diezgan nopietna finansiālā krīze, jācer, ka vēl neizkrīt uz otro līgu, jo vēl pagājušosezon spēlēja Eirolīgā

  +2 [+] [-]

, 2007-12-12 21:07, pirms 17 gadiem
paskaties kadu speli un tad runa...rivera 10acci videji spele 50izmesti metieni videji spele...skrien un met...stulbs kaa zabaks...iedomigs..dirs trenerim virsu...