Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Besta aizvietotājs atrasts

Sopotas "Prokom Trefl" pēc neizteiksmīgā sezonas starta šķīrās no veterāniem Rubena Volkovicka un Trevisa Besta, kura aizvietotājs būs 23 gadus vecais amerikāņu saspēles vadītājs Mustafa Šakurs.

Arizonas Universitātes absolvents savā pēdējā sezonā "Wildcats" rindās vidēji spēlē guva 12 punktus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. NBA Lasvegasas Vasaras līgā Šakurs ierindojās ceturtajā vietā labāko piespēlētāju vidū (6,0 rezultatīvas piespēles).

Starpsezonā, lai arī spēlētājs netika draftēts, Šakurs pievienojās Sakramento "Kings" komandai. Taču pirmssezonas pārbaudes spēlēs parādītais sniegums (vidēji divi punkti un viena rezultatīva piespēle laukumā pavadītajās deviņās minūtēs) kluba vadību nepārliecināja un tika atbrīvots.

Šakurs jau ir ieradies Polijā un, iespējams, savu debiju piedzīvos jau trešdien, kad "Prokom Trefl" izbraukumā tiksies pret Boloņas "VidiVici".

Saistīts raksts: "Prokom" lauž līgumu ar Bestu un Volkovicki

Izmantotie resursi:
www.krepsinis.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-12 21:24, pirms 17 gadiem
kapeec taa domaa?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-12 21:36, pirms 17 gadiem
ir radinieks.
manuprāt labāks par Bestu ir, skatijos Summer Leuge spēles, man vismaz patika šī saspēles vadītāja sniegums, tur viņš startā kapāja, bet vienīgie minusi ProkomTrefl varētu but, ka Bests bija ļoti pieredzējis un Eiropā mācēja spēlēt, atšķirībā no Mustafas, kam pieredze niecīga un arī līdz šim spēlējis vien USA, kur valda brīvais basketbols, gan jau iespēlēsies, ja nē tad Gilkrista variants, kuram ari bija normali stati D-Līga, un ja Shakurs nebuutu nonacis Prokomaa tad spēlēt nekur citur kāa D liiga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-12 21:38, pirms 17 gadiem
varētu ap +/- 250 - 300 000 USD