Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Trenera Rimbenieka 70. jubileja tiks atzīmēta ar vērienīgām soda metienu sacensībām

Rolands Eliņš

Trenera Rimbenieka 70. jubileja tiks atzīmēta ar vērienīgām soda metienu sacensībām
Jānis Rimbenieks 2019. gadā, saņemot no Valsts prezidenta Trīs zvaigžņu ordeni. Foto: Latvijas Valsts prezidenta kanceleja

Basketbola treneris Jānis Rimbenieks savu 70. jubileju 9. augustā atzīmēs ar pasākumu Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, kur aicinātajiem viesiem notiks arī soda metienu sacensības.

Jānis Rimbenieks par mūža ieguldījumu basketbola attīstībā Latvijā un jauno basketbolistu sagatavošanā saņēmis Trīs zvaigžņu ordeni. Viņš kā basketbola treneris strādājis 50 gadus un vairāk nekā 30 gadus darbojies sporta pedagoģijā. Šovasar Rimbenieks atzīmē savu 70. jubileju, ko darīs basketbola gaisotnē.

"Pirms 20 gadiem tika izdota grāmata ar manām atmiņām un stāstiem ar nosaukumu "Sirds basketbola grozā". Ņemot vērā šo nosaukumu, nekas nav man mainījies arī šobrīd," Jānis Rimbenieks teica portālam Sportacentrs.com par to, ka arī mūža 70. jubileju vēlas sagaidīt ar basketbola paņēmieniem.

9. augustā LSPA jaunajā sporta spēļu zālē norisināsies soda metienu sacensības, kas sāksies 17:00, kam vēlāk sekos saviesīgs pasākums, kopīgi atskatoties atmiņās par basketbola un dzīvē paveikto.

Uz pasākumu ielūgto personu skaits ir plašs, taču reizē arī ierobežots. Kā ielūgumā norāda Rimbenieks, viņš pasākumā būs priecīgs redzēt "ģimeni un radus, visus bijušos un esošos basketbola audzēkņus ar ģimenēm un viņu vecākus, bijušos un esošos LSPA studentus, manus veselības uzturētājus, bijušos un esošos darba kolēģus, 36. vidusskolas 9. izlaiduma absolventus, LVFKI 1975. gada absolventus, kā arī draugus un nedraugus Latvijā un ārzemēs".

Norādīts, ka uz soda metienu sacensībām ierašanās nepieciešama sporta apavos, kā arī ir lūgums savu ierašanos apstiprināt līdz 1. augustam, par to informējot epastā "sodametieni70@inbox.lv".

     [+] [-]

, 2023-07-12 18:00, pirms gada
Vienīgais reskektējams vīrs no visiem LSPA basketbola "speciālistiem"!

     [+] [-]

, 2023-07-13 05:57, pirms gada
vienkārši Anatolijs rakstīja: Vienīgais reskektējams vīrs no visiem LSPA basketbola "speciālistiem"!
Kurus labus basketbolistus izaudzinājis?