Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Triumph" lauž līgumu ar Batistu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Triumph" lauž līgumu ar Batistu
Estebans Batista
Foto: AFP

Krievijas Superlīgas basketbola klubs Ļubercu ''Triumph'' lauzis līgumu ar Urugvajas valstsvienības centra spēlētāju Estebanu Batistu, kurš neilgi pēc jaunā līguma parakstīšanas, ģimenes apstākļu vadīts, devās uz savu dzimteni un nevarēja nosaukt konkrētu atgriešanās datumu. Pastāv arī versija, ka spēlētājs nobijies no Krievijas bargās ziemas.

Bijušais Telavivas ''Maccabi'' centrs Estebans Batista neilgi pēc līguma noslēgšanas ar ''Triumph'' ģimenes apstākļu dēļ atgriezās Urugvajā un nespēja nosaukt konkrētu atgriešanās datumu. Tā kā ''Triumph'' klubam nekavējoties vajadzīgs kārtīgs pamatsastāva centra spēlētājs, komandas vadība nolēma anulēt nesen parakstīto līgumu un uzsākt jauna pastiprinājuma meklējumus.

Tikmēr Dienvidamerikas presē atrodamā informācija liecina, ka Batista nevēlējies spēlēt Krievijā bargās ziemas dēļ. Laikraksts ''LR21" vēsta, ka spēlētājs nevēlējās adaptēties aukstajam Krievzemes klimatam.

Pašlaik Batista atrodas Montevideo, kur izskata piedāvājumus no saviem potenciālajiem darba devējiem, starp kuriem ir klubi no Puertoriko, Brazīlijas un Urugvajas. Pats spēlētājs gan izteicis vēlmi spēlēt kādā no Spānijas ACB līgas komandām. Nesen par viņu interesi izrādīja Madrides ''Real'', tomēr Batistas parādīšanās karaliskajā vienībā šķiet nereāla, jo nesen Madrides klubs noslēdza līgumu ar citu šī ampluā spēlētāju Tomasu van den Špigelu.

Saistītie raksti

Batista: "Mani pārsteidza Maskavas ziema!"
Oficiāli: Batista spēlēs Krievijā

Izmantotie resursi:
bctriumph.ru
championat.ru

  +7 [+] [-]

, 2009-01-12 19:38, pirms 16 gadiem
izlepis puisis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-01-12 19:40, pirms 16 gadiem
klaidonis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-01-12 19:47, pirms 16 gadiem
Somi pie -40 tikai sāk gaidiit iistu ziemu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-12 20:36, pirms 16 gadiem
varēja vien uzvilkt pižiku un spēlēt.

  +3 [+] [-]

, 2009-01-12 20:38, pirms 16 gadiem
Es tāda piķa dēļ, kādu viņam tur maksā, būtu gatavas kaut gadu antarktīdā padzīvot.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-12 20:40, pirms 16 gadiem
kambim vajadzeeja nedaudz uzgaidiit , buutu triumfaa kapaajis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja