Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bests atgriežas Boloņā

Amerikāņu saspēles vadītājs Treviss Bests parakstījis līgumu ar Boloņas "La Fortezza", kurā spēlēja jau pagājušajā sezonā.

Šo sezonu Treviss Bests iesāka Sopotas "Prokom Trefl", kura sastāvā piedalījās arī trīs Eirolīgas spēlēs (vidēji 9,3 punkti, divas rezultatīvas piespēles), bet tika atlaists. Bests pēc darba zaudēšanas Polijā izlēma karjeru turpināt citā Eirolīgas klubā, Boloņas "La Fortezza" sastāvā.

Ar šo pašu Boloņas vienību Bests pagājušajā sezonā kļuva par Itālijas vicečempionu un FIBA kausa izcīņā ierindojās trešajā vietā. Nesen "La Fortezza" citam Itālijas klubam Milānas "Armani Jeans" pārdeva saspēles vadītāju Vilu Konroju, kas arī radīja nepieciešamību pēc saspēles vadītāja.

Izmantotie resursi:
www.eurobasket.com

     [+] [-]

, 2007-12-11 16:25, pirms 17 gadiem
gugigan!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-11 17:30, pirms 17 gadiem
viens no galvenajiem Virtus vilcējiem pagājušās sezonas finālā bija, tā ka jau paredzēju ka Bests atgriezisies ja ne Virtus, tad vismaz Itālijā