Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kasels karjeru grib beigt Denverā

Losandželoas "Clippers" veterāns Sems Kasels paziņojis, ka karjeru labprāt beigtu Denveras "Nuggets" rindās. Komandas galvenais treneris Džordžs Karls ir optimiski noskaņots pret šādu lēmumu.

37 gadus vecajam Semam Kaselam šis ir pēdējais līguma gads ar Losandželosas "Clippers". Pēc nākamās sezonas saspēles vadītājs kļūs par brīvo aģentu un vēlas spēlēt Denveras "Nuggets", kuras treneris Džordžs Karls ir laba Kasela paziņa kopš Milvoki "Bucks" laikiem.

Galvenais iemesls ir Kasela vēlme kļūt par treneri pēc karjeras beigšanas. "Mēs bieži esam par to runājuši," 14 sezonas NBA aizvadījušais spēlētājs sacīja. "Džordžs zina, ka esmu nopietni apsvēris lēmumu kļūt par treneri."

Pats Karls ir atvērts pret Kasela lēmumu turpināt karjeru Denverā. "Es domāju tas ir iespējams. Sems, manuprāt, būs labs treneris. Taču vispirms nepieciešams pārejas periods." Spēlēšana pie Karla var kļūt par labu mācību stundu pieredzējušajam Kaselam.

Savas NBA karjeras laikā Kasels aizvadījis 938 spēles, vidēji gūstot sešpadsmit punktus un atdodot 6,1 rezultatīvu piespēli. Iepriekšējā sezonā saspēles vadītājs izlaida virkni spēļu dažādu veselības likstu dēļ.

Izmantotie resursi:
www.rockymountainnews.com

     [+] [-]

, 2007-10-11 16:15, pirms 17 gadiem
no viņa iepriekšējajiem izteikumiem varēja saprast, ka viņš vēlas karjeru beigt Clippers...