Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Hārdens iekļauts "Pac-10" izlasē

Hārdens iekļauts "Pac-10" izlasē
Džeimss Hārdens
Foto: azcentral.com

Riharda Kuksika komandas biedrs Arizonas Valsts universitātes "Sun Devils" basketbola komandā Džeimss Hārdens iekļauts "Pac-10" konferences pirmajā simboliskajā pieciniekā.

Džeimss Hārdens šīs sezonas NCAA spēlēs vidēji guvis 17,7 punktus (ceturtais labākais rādītājs "Pac-10" konferencē), izcīnīja 5,1 atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. "Esmu pārsteigts, šajā konferencē ir tik daudzi labi spēlētāji," tāds bija paša Hārdena komentārs par augsto novērtējumu. Frešmena Hārdena lieliskais sniegums ir ticis novērtēts - viņš iekļauts konferences pirmajā izlasē, kur bez viņa vēl ir UCLA centrs Kevins Lavs, uzbrucēji Raiens Andersons (Kalifornija) un Brūks Lopezs (Stenforda) un aizsargs O.Dž. Mejo (Dienvidkalifornija). Visiem pirmā piecinieka spēlētājiem tiek prognozētas augstas vietas šīgada vai nākamā gada NBA draftā.

Kevins Lavs atzīts arī par visas konferences gada spēlētāju, būdams tikai otrais frešmens (1995./1996. gada sezonā to paveica arī Šerīfs Abdurs-Rahīms), kas to spējis. Lavs šosezon vidēji spēlē guvis 17,4 punktus un izcīnījis 10,9 atlēkušās bumbas. Par "Pac-10" gada treneri atzīts Stenfordas Trents Džonsons, bet par gada aizsardzības spēlētāju atzīts Rasels Vestbrūks, kurš bez labas aizsardzības regulāri priecē fanus ar efektīgiem "slam dunk".

"Pac-10" otrā izlase: Džerids Beiless (Arizona), Džons Brokmens (Vašingtonas universitāte), Mārtijs Lūens (Oregona), Darens Kolizons (UCLA) un Kails Vīvers (Vašingtonas Valsts universitāte).

Vērtīgākie ir nosaukti arī citas NCAA konferencēs, kurus var apskatīt portālā draftexpress.com.

Izmantotie resursi:
www.azcentral.com

  +1 [+] [-]

, 2008-03-11 14:01, pirms 17 gadiem
Vai dzimst jauna NBA zvaigzne?!?

  +1 [+] [-]

, 2008-03-11 14:36, pirms 17 gadiem
YX

Vai dzimst jauna NBA zvaigzne?!?

Diez vai!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja