Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"George Mason" atkal būs NCAA izslēgšanas spēlēs

"George Mason" atkal būs NCAA izslēgšanas spēlēs
AP Photo/Denis Poroy

Pagājušajā naktī NCAA vīriešu basketbola čempionātā noskaidroti vēl divu konferenču čempioni. Vieni ir "George Mason" universitāte, bet otri - Sandjego, kas pārspēja šķietami neapšaubāmos favorītus no Gonzagas.

"George Mason" (GM) basketbolisti triumfēja "Colonial Athletic Association" konferences finālspēlē. Pirms diviem gadiem šī vienība pārsteidzoši iekļuva "Final four", un pēc tam vairāki tās spēlētāji guva iespēju kļūt par profesionāliem basketbolistiem. Daži no viņiem par to pēc tam rakstīja blogu "Yahoo!" mājaslapā.

Ar uzvaru 68:59 pār "William & Mary" uzvarētāji GM nodemonstrēja, ka aizsardzība ir viņu galvenais ierocis. Florians Kembels ar 20 punktiem bija rezultatīvākais uzvarētājiem.

Otri šīs nakts čempioni - "West Coast" konferencē valsts 22. spēcīgāko vienību Gonzagu pārspēja salīdzinoši nenovērtētā (līdz šim) Sandjego universitāte. Rezultāts 69:92 atspoguļo, kā treneris pastāstīja pēc spēles, basketbolistu vēlmi pierādīt, ka viņi var spert soli uz priekšu un pārspēt Gonzagas programmu kā tādu. Šis mačs pat neesot primāri uzskatīts par konferences finālmaču.

Konferenču uzvarētāji nodrošina vietu NCAA "March Madness" jeb izslēgšanas spēlēs, savukārt pārējās vienības var cerēt uz speciālistu novērtējumu un saņemt uzaicinājumu tāpat. Gonzaga, piemēram, ietilpst otro grupā.

Pusfinālu "St. Mary's" vs "San Diego" 18:00, bet finālspēli "Gonzaga" vs "San Diego" NASN kanāls 20:00 otrdien rādīs atkārtojumā. Paredzams, ka šis kanāls uzmanību veltīs Big East konferencei - trešdien no 18:00 "Syracuse" vs "Villanova" u.c. pirmās kārtas spēles.

Izmantotie resursi:
www.espn.com