Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Maknamara uz D-Līgu

Maknamara uz D-Līgu
Džerijs Maknamara
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Basketbola kluba "Ventspils" bijušais saspēles vadītājs Džerijs Maknamara pievienojies NBA Attīstības līgas jeb D-Līgas klubam Reno "Bighorns", kura sastāvā jau aizvadījis vienu spēli.

Reno "Bighorns" komandai Džerijs Maknamara pievienojās šajā nedēļa nogalē. Šonakt viņš aizvadīja savu pirmo spēli "Bighorns" sastāvā, palīdzot ar 93:91 pārspēt Beikersfīldas "Jam". Maknamara spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadīja 21 minūti, kuru laikā guva sešus punktus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Uz šo spēli no Sakramento "Kings" kluba bija nosūtīts NBA debitants Donte Grīns, kurš guva 26 punktus. Vēl no zināmākajiem spēlētājiem "Bighorns" spēlē Patriks Jūings juniors, kurš šonakt guva 20 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Pagājušās sezonas vidū Džerijs Maknamara pievienojās BK "Ventspils" klubam, kura sastāvā deviņās Latvijas Basketbola līgas "play-off" spēlēs vidēji guva 9,6 punktus un atdeva 3,8 rezultatīvas piespēles. Pirms tam Maknamara bija spēlējis Grieķijā un NBA Attīstības līgā. 25 gadus vecais amerikāņu saspēles vadītājs savulaik ļoti veiksmīgi spēlēja koledžu basketbolā, kur Sirakūzas universitātes sastāvā 2003. gadā kļuva par NCAA čempionu. Pirms šīs sezonas viņš mēģināja iekļūt Jūtas "Jazz" sastāvā, bet pirms regulārās sezonas sākuma tika atskaitīts no sastāva.

Izmantotie resursi:
d-league.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-11 18:40, pirms 16 gadiem
kāpēc nav ziņu par d.miles???viņš noslēdza 10 dienu līgumu ar memphis

     [+] [-]

, 2009-01-11 18:43, pirms 16 gadiem
baarish rakstīja: kāpēc nav ziņu par d.miles???viņš noslēdza 10 dienu līgumu ar memphis
viņu jau paspēja atlaist
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-11 20:18, pirms 16 gadiem
viņu atlaida un pēc tam piedāvāja 10 dienu līgumu

  +1 [+] [-]

, 2009-01-11 21:57, pirms 16 gadiem
Labi, atceraties arī pēdējās spēles, kurās viņš vidēji meta 19pt, pret to pašu ASK pēdējās spēlē 18pt, ļoti labs dribls, beigās pat Mažutis saprata, ka nav jēgas viņu presingot, sākumā čalis vnk nevarēja iejusties sastāvā un Eiropas basketbola stilā.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-11 22:11, pirms 16 gadiem
Goventspils
Pilniibaa tev piekriitu.
Finalseerijaa pret ask Dzerijs jau bij labs..un demonstreeja ganm labu driblu..labas saspeeles vaditaaja dotibas kaa arii bij normaals suters..
Nedomaaju ka vins ir vienaa plauktaa liekams ar otrskiriigiem legionaariem kaadus dalja te peerk
Driizaak jau jauns talantiigs...un buutu tikai priecigs saadu speeleetaaju redzzeet Vspilii vai kaadaa no Riigas klubiem..jo tomeer no saa pleijera var izaugt labs speeleetaajs..varbut gluzi ne nba liimenja bet tomeer..
Nejau taapat vien koledzu laikos sis bij zvaigzne...piekriitu ka Vspils saakumaa vins neraadiija neko..pat bij tizls...bet peedejaas speeles...calis jau iespeleejaas...ari chatmans saakumaa speleeja slikti..gaaja runas par saa atlaisanu..kas vins ir tagad visi zin
Takaa ar sadiem speleetaajiem..kuriem ir potenciaals..ir jaaaprot straadat...un vinjiem ir jaabuut pie istaa trenera iistajaa komandaa
Takaa es buutu priecigs ja vins veel speeleetu ieks LV!