Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bošam neliels savainojums

Toronto ''Raptors'' līderis Kriss Bošs piesardzīgi raugās uz savu dalību ''NBA Europe Live'' tūres spēlē pret Madrides ''Real''. Kādā no treniņiem spēka uzbrucējs sasitis kreisās kājas ceļgalu.

''Iepriekš esmu centies pēc nelieliem savainojumiem atgriezties laukumā ātrāk un radījis vēl lielākas problēmas,'' galveno iemeslu nespēlēšanai min 23 gadus vecais Bošs. ''Kādēļ gan savainoties nopietnāk pirmssezonas pārbaudes spēlē? Man nav nekas pret pirmssezonas pretiniecēm, bet šīs spēles ietilpst sagatavošanās procesā. Tā nav regulārā sezona.''

Sasitot kreisās kājas ceļgalu pirmdienas treniņā Itālijas pilsētā Trevīzo, Bošs izlaida vakardienas treniņprocesu un, iespējams, nepiedalīsies ceturtdienas spēlē pret Madrides „Real”, kas sāksies plkst. 21:30 pēc Latvijas laika.

Bošs, kurš iepriekšējā sezonā 69 aizvadītajās spēlēs guva vidēji 22,6 punktus un izcīnīja 10,7 atlēkušās bumbas, vēl piebilda, ka ''savainojums nepavisam nav nomācis mani, un es spēlētu, ja tā būtu regulārās sezonas spēle''.

Jau ziņojām, ka NBA Eiropas tūres ietvaros Toronto ''Raptors'' ar 93:87 spēja pieveikt vietējos ''Lottomatica'', un rezultatīvākais uzvarētājiem ar 23 gūtiem punktiem bija tieši Kriss Bošs.

Izmantotie resursi:
www.thestar.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja