Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Baltic Motors" atbalstīs "VEF Rīga"

Jānis Pārums

Par basketbola kluba "VEF Rīga" sponsoru kļuvis Ford oficiālais pārstāvis Latvijā "Baltic Motors". Kluba lietošanā nodots "Eiropas Gada auto 2007" un "Latvijas Gada auto 2006" uzvarētājs – jaunas trīs "Ford S-Max" automašīnas.

BK VEF Rīga valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups: "Svarīgi, ka starp "VEF Rīga" atbalstītājiem, kas katrs - gan "adidas", gan "Moduls Rīga" - ir starp vadošajiem savā darbības jomā, ir piepulcējies vēl viens līderis. "Baltic Motors" ir liels un nozīmīgs uzņēmums Latvijas automobiļu tirgū, ar teicamu reputāciju un tālejošiem ilgtermiņa mērķiem. Arī VEF ir atjaunots, lai sasniegtu augstākās basketbola virsotnes, tajā skaitā piepildot jauno un talantīgo spēlētāju sapni par NBA. Savukārt "Ford S-Max" ir praktisks, ļoti ietilpīgs auto, kas ir radīts ērtai braukšanai. Tajā komfortabli jūtas arī VEF Rīga 220cm garais basketbolists Romāns Humeņuks."

"Baltic Motors" ir strauji audzis un pašlaik ir viens no vadošajiem auto uzņēmumiem Latvijā. Līdz ar to mēs jūtam atbildību par procesiem, kas norisinās mūsu valstī, arī par sporta attīstību. Tāpēc mēs nolēmām atbalstīt basketbola klubu "VEF Rīga", kurā pārsvarā ir sapulcināti gados jauni spēlētāji. Mūsu atbalsts var būt labs piemērs, tam kā biznesā panākumus guvis uzņēmums var sekmēt jaunu projektu īstenošanu dzīvē", sadarbības uzsākšanu ar BK "VEF Rīga" komentē SIA "Baltic Motors" tirdzniecības vadītājs Egils Zariņš.

Jau zināms, ka par "VEF Rīga" ģenerālsponsoru ir kļuvusi būvniecības kompānija "Moduls Rīga", savukārt par pilna ekipējuma sponsoru – SIA "adidas Baltics".

Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa, BK VEF Rīga sabiedrisko attiecību konsultante

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-10 10:16, pirms 17 gadiem
Vai VEFam ir mājas lapa? Kāda?

     [+] [-]

, 2007-09-10 10:20, pirms 17 gadiem
www.vefriga.com

     [+] [-]

, 2007-09-10 11:48, pirms 17 gadiem
kura tad iisti ir iistaa vef maajas lapa?

     [+] [-]

, 2007-09-10 14:16, pirms 17 gadiem
Fordu izdoimāja,lai Opel nebūtu pasaullē sliktākais auto....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-10 21:34, pirms 17 gadiem
bet ko ta neviens neraksta kā VEF nospēlēja kauņā????par pirmo spēli info bij ,bet vēlāk galīgs tukšums