Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Praiss un Delininkaitis uz Krieviju?

Praiss un Delininkaitis uz Krieviju?
Holiss Praiss.
Foto: Scanpix

Krievijas basketbola Superlīgas klubi Maskavas ''Dinamo'' un Kazaņas ''Unics'' savās rindās nākamajā sezonā grib redzēt attiecīgi Holisu Praisu (''Lietuvos rytas'') un Tomu Delininkaiti (''Azovmash'').

Lai gan sezona Lietuvā vēl nav beigusies, Holiss Praiss ir saņēmis Krievijas kluba Maskavas ''Dinamo'' piedāvājumu nākamajā sezonā pārstāvēt tieši šo komandu - ziņo Krievijas plašsaziņas līdzekļi. Maskavas klubs piedāvā basketbolistam kļūt par ''Dinamo'' pirmo saspēles vadītāju, kas pašreizējo ''Lietuvos rytas'' leģionāru noteikti varētu ieinteresēt. Varam apzināties, ka līguma summa arī nav no mazajām, jo ''Dinamo'' klubs ir viens no bagātākajiem Krievijā.

Šajā sezonā Praiss bieži vien bija īsts Viļņas komandas līderis, ULEB Eirolīgā viņš vidēji guva 16,9 punktus, kā arī atdeva 3,9 rezultatīvas piespēles.

Kazaņas ''Unics'' komanda izrāda interesi par Ukrainas kluba Mariupoles ''Azovmash'' aizsargu Tomu Delininkaiti. Sezonu šim lietuvietim izjauca gūtais savainojums, taču pēc atgriešanās ierindā viņš demonstrēja saturīgu sniegumu un kļuva par komandas līderi.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

  +3 [+] [-]

, 2008-05-10 14:56, pirms 16 gadiem
abiem spēlētājiem gan karjeras gan algas ziņā būtu labs kāpiens.. Dynamo jau sen meklē saspēles vadītāju, kas tiešām attaisnotu uz sevi liktās cerības, ko pēdējās sezonās neviens nav spējis... Unics sāk atjaunot komandu un veido to ilgtermiņā, tāpēc arī Delinikaitim būtu visai vērtīgi doties uz Kazaņu...

p.s.
Delinikaiša vārds nav Toms, bet Tomass...