Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Blatu Izraēlā sarūgtina

Eirolīgas B grupā 11 000 skatītāju klātbūtnē Telavivas "Maccabi" ar rezultātu 73:67 izrāva uzvaru spēlē pret "Efes Pilsen". Turpretī "Armani Jeans" neveiksmju sērija ir ieilgusi, zaudējot "Unicaja" ar 65:74.

Telavivas "Maccabi" - "Efes Pilsen" 73:67
"Maccabi", pirmajās divās kārtās pārādot nepārliecinošu sniegumu, aizraujošā spēlē prata apspēlēt Deivida Blata trenētos "Efes Pilsen", kuriem šī bija otrā neveiksme trīs spēlēs. Blats pēc spēles atklāja, ka komanda pašlaik nav labākajā fiziskajā formā, tādēļ arī izlaidusi uzvaru pēdējā ceturtdaļā. Jāpiebilst, ka Blats, lai arī dzimis Amerikā, septiņus gadus Izraēlā spēlēja dažādas basketbola komandās, bet pēc tam jau kā trenera asistents piecas sezonas nostrādāja Telavivas "Maccabi" sistēmā.

Ar katru spēli arvien saturīgāku sniegumu demonstrē bijušais Atlantas "Hawks" centrs Estebans Batista, kas "Maccabi" labā sameta 14 punktus. Laiors Eliahu pievienoja 13 punktus, bet Terenss Moriss guva 11 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, taču bija spiests laukumu atstāt piecu piezīmju dēļ. "Efes Pilsen" labā 21 punktu guva Andrē Hatsons, bet Endrjū Nikolasam 14 punkti un sešas rezultatīvas piespēles.

Milānas "Armani Jeans" - Malagas "Unicaja" 65:74
Tikai spēles pēdējā ceturtdaļā pagājušās sezonas "Final Four" dalībniece "Unicaja" spēja salauzt šosezon vāji spēlējošos "Armani Jeans", kuru sniegumu nav uzlabojis pat galvenā trenera maiņa. "Armani Jeans" treneris Atilio Kaja pastāstīja, ka komandai ir problēmas garajā galā, tādēļ ļoti daudz tiek izmanota spēle pa perimetru, taču, ja neizdodas realizēt tālmetienus un ātros pretuzbrukums, komandai rodas lielas problēmas, kā tas bija šovakar.

Malagas kluba labā, kas pirms sezonas izrādīja ļoti lielu interesi par Armandu Šķēli, 13 punktus guva Karloss Kabesas, bet 11 punktus guva "Žalgiri" interesējošais centrs Daniels Santjago. Savukārt "Armani Jeans" labā 17 punktus sameta un augstāko lietderības koeficientu nopelnīja Treviss Vatsons, bet par itāļu rezultatīvāko spēlētāju kļuva Danilo Galināri, kura kontā 18 punkti un septiņas izcīnītas atlēkušās bumbas.

B grupas tabula
1. Lietuvos Rytas 3-0 +31
2. Aris TT Bank 3-0 +11
3. Unicaja 2-1 +43
4. Maccabi 2-1 -9
5. Efes Pilsen 1-2 -4
6. Cibona 1-2 -34
7. Le Mans 0-3 -12
8. Armani Jeans 0-3 -26

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-09 11:42, pirms 17 gadiem
Gaidu, kad Unicaja vienreiz izcepinās to Rytas!

     [+] [-]

, 2007-11-09 13:06, pirms 17 gadiem
Spēle pa tiešām bija laba, Efes Pilsen pēdējās divas minūtes bija neveiksmīgas ar precizitāti, bet Maccabi to arī izmantoja, iemeta savus punktus!!!