Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Himkus trenēs Skariolo

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Himkus trenēs Skariolo
Serdžo Skariolo
Foto: Reuters

Krievijas Superlīgas basketbola klubs Maskavas apgabala ''Khimki'' noslēdzis līgumu ar itāļu speciālistu Serdžo Skariolo, kurš nākamos divarpus gadus šajā komandā pildīs galvenā trenera pienākumus.

''Skariolo ir augstākās klases treneris ar milzīgu pieredzes bagāžu. Viņš savu trenera karjeru sāka tad, kad vēl nebija sasniedzis 20 gadu vecumu. Serdžo ir strādājis Eiropas spēcīgākajās līgās (Spānijā un Itālijā) un aizvedis savas komandas līdz čempiontituliem,'' jaunā trenera plusus uzskaita ''Khimki'' ģenerāldirektors Viktors Bičkovs.

''Protams, mēs ceram, ka Skariolo ātri atradīs kopīgu valodu ar saviem padotajiem un izpelnīsies panākumus. Līdz nākamajai cīņai ar ''Besiktas'' komandu vadīs līdzšinējais treneru štābs. Ceram, ka itālis spēs pēc iespējas ātrāk atlidot uz Krieviju,'' turpina Bičkovs.

Kā vēsta Krievijas mediji, Skariolo plāno pievienoties savai jaunajai darba vietai šīs nedēļas beigās. Tuvākā spēlē ''Khimki'' vienībai gaidāma 9. decembrī, kad Eirokausa izcīņas grupu turnīrā izbraukumā nāksies spēkoties ar Turcijas ''Besiktas''.

Izmantotie resursi:
bckhimki.ru