Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Ar VEF ir jārēķinās"

Pēc vakardienas LBL spēles, kurā basketbola klubs "Barons/LMT" ar 76:68 pārspēja "VEF Rīga", abu komandu galvenie treneri dalījās iespaidos par spēli.

"Pietiekami koncentrācija bija vērojama tikai spēles pirmajās 25 minūtēs. Otrajā puslaikā bijām iecerējuši pietaupīt Armandu Šķēli, jo viņš šajā mačā vēlreiz sasita savainoto kreisās rokas plaukstu. Spēles otrajā daļā VEF basketbolisti mēģināja spēlēt aktīvāk un agresīvāk, bet mūsu komanda tajā pašā laikā pārāk atslābinājās. Sāncenši to izmantoja, mača izskaņā apliecinot - ar šo komandu ir jārēķinās. VEF pulcēti daudzi talantīgi basketbolisti, kuri vēlas apliecināt tieši spēlēs ar spēcīgākajiem sāncenšiem. Par to jau iepriekš brīdināju, taču tik un tā kopumā labais iespaids par spēli pēdējās ceturtdaļā tika sabojāts," pēc mača sacīja "Baronu" galvenais treneris Kārlis Muižnieks.

Muižnieks vēl piebilda, ka komandai svarīga ir katra spēle gan Baltijā, gan Latvijā. "Sestdien mūs gaida smaga spēle ar Tartu "Rock", kas savā laukumā demonstrē atzīstamu spēli. Igauņi mums noteikti nepiedos šādas vaļības kā mačā ar VEF," sacīja Muižnieks.

"Mūsu komandas puišiem pret spēcīgiem sāncenšiem pagaidām vēl pietrūkst meistarības," tā pēc spēles izteicās "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters. "Šis bija tikai trešais mačs ar Latvijas spēcīgākajiem klubiem. Ja mums aiz muguras būtu jau kādas divdesmit šādas raudzes spēļu, tad VEF noteikti parādītu daudz labāku spēli. Tas ir ne tikai meistarības, bet arī psiholoģijas jautājums. Prieks, ka kārtējo reizi komanda nesalūza, turpinot cīņu līdz pat pēdējām sekundēm. Statistika spilgti parāda mūsu vājāko punktu - esam realizējuši tikai divus no 20 trīspunktniekiem. Pašreiz mūsu kluba uzdevums nav cīnīties par uzvaru ar trijiem vadošajām komandām, bet gan ar sāncenšiem, kurus varam pārspēt. Pašlaik svarīgākie ir mači ar liepājniekiem un valmieriešiem, kā arī spēles Baltijas līgā," nozīmīgākos pretiniekus un spēles minēja Valters.

Izmantotie resursi:
www.barons.lv
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-08 09:21, pirms 17 gadiem
VEF loti iepriecina

  +2 [+] [-]

, 2007-11-08 09:36, pirms 17 gadiem
Kā raksta šodien Diena, tad Barons nav parādījis ne tuvu no savām spējām, taču visu laiku viņiem piederējusi iniciatīva un pārsvars.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-08 09:37, pirms 17 gadiem
protams ka jaareekjinaas!
atradiisies "sponsors" veel ne tikai jaareekjinaas, tachu ari pa pakalju varees dabuut.. !!!
Slēpts komentārs: KKeda

  -4 [+] [-]

, 2007-11-08 09:40, pirms 17 gadiem
Vairāk lasi to stulbo Dienu!!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-08 10:53, pirms 17 gadiem
Mieru, tikai mineru! Klaatienees ksatoties man likaas, ka Barons speelee regbiju nevis inteligentu basketbolu! Nozeeelojami, ja 4 speeletaajiem ir 5 piez. un veel 2 jau 4 pieziimes!!! un neteiksi, ka kaads ne pa teemu silpa... viss no taada aspekta bija korekti.
Loti simpatizeeja Skeeles paaris epizodes.
Barons legjionaari - bez komentaariem, itiipashi jau Kebu un Gusts.
Jaunajiem Vefinjiem ir jaaiemaacaas mest grozaa metienus, kas taalaaki kaa 4 m! Vienkaarshi katastrofaali.
Sheleketo - naakotne Eiropas basketbolaa, vareesim teikt liidziigi ka par Holdenu, ka savu nopietno karjeru ir saacis Eiropaa!

Lauris

  -1 [+] [-]

, 2007-11-08 11:18, pirms 17 gadiem
Piedodit, es veeleejos rakstiit, ka savu nopietno karjeru saacis Latvijaa! Nedaudz pa augstu terminu pakjeeru!

     [+] [-]

, 2007-11-08 11:21, pirms 17 gadiem
Kas zin kā tā spēle aizietu, ja VEF trāpītu kaut 40% no 3p metieniem, jio metienos negāja katastrofāli - Šeletko 4/16 no spēles, Strupovičam 3/14!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-08 15:38, pirms 17 gadiem
@rusher

d!@#$ un plj!@#$ Tu pats. Muižnieku es neaplieku, rakstīju par barona treneri, kuru sauc Muižnieks. Ar tik dažādu līmeņu sastāviem un finanšu iespējām baronam VEF bija JĀGRAUJ - JĀGRAUJ bez variantiem. Tu minēji: "un tie metieni pretinieka jau paraada komandas darbibu aizsardzibaa (un bumbas)", bet cik brīvu metienu vakar VEFam bija? Ļoti, ļoti daudz! Būtu pāris pārīši iekrituši 1.puslaikā pavisam cits ritums spēlei būtu bijis. Un jā, bumbas gan barons vakar nerādīja, varbūt Tev un ģērbtuvē.

OBRIGADO KĀRLI!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-08 15:56, pirms 17 gadiem
nu sestdien būs ļoti grūti valmierai pret vefu un taisni tāpat arī vefam būs grūti pret valmieru....

     [+] [-]

, 2007-11-08 16:04, pirms 17 gadiem
man tada sajuta, ka kkeda bija uz citu speli. Nebija daudz brivu trinishu. Ejot pari centram, ja tevi sedz pa 1m, un tu no dribla atri triniti, diez vai to par brivu var nosaukt. Barons grava tik pat cik ask. Nemaz nerunajot par vpili. Barons no liela trinieka vislabak izskatijas pret vefu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja