Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Macijauska savainojums nav nopietns

Macijauska savainojums nav nopietns
Arvīds Macijausks.
Foto: Scanpix

Grieķijas superkluba Pirejas ''Olympiacos'' līdera Arvīda Macijauska savainojums nav tik nopietns, kā tika domāts iepriekš un basketbolists nespēlēs tikai aptuveni divas nedēļas.

Macijausks savainojumu guva Grieķijas basketbola čempionāta spēlē, kurā ''Olympiacos'' izbraukumā ar rezultātu 96:69 pārliecinoši sagrāva ''AEL'' komandu. ''Olympiacos'' līderis Arvīds Macijausks, jau spēles 11. minūtē guva savainojumu, kad neveiksmīgi piezemējās uz cita lietuvieša - Tāda Klimāviča kājas un spēli turpināt nevarēja. Laukumā pavadītajās minūtēs lietuvietis guva piecus punktus (1/1 3p. 1/1 2p.), kā arī atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Sākumā tika domāts, ka basketbolists nevarēs spēlēt vismaz mēnesi. Vakar basketbolistam tika veikta nopietna medicīniskā apskate Atēnās un noskaidrojās, ka savainojums nav īpaši nopietns un Macas laukumā varēs atgriezties pēc aptuveni divām nedēļām.

Atgādināsim, ka šajā sezonā ''Olympiacos'' spēlē arī cits lietuvietis - Renalds Seibutis. Tomēr viņš pagaidām nav atguvies no vasarā gūtā savainojuma un nevienu oficiālu spēli savā jaunajā klubā pagaidām nav aizvadījis.

Izmantotie resursi:
www.lrytas.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-08 17:24, pirms 17 gadiem
bildē pat pazīt nevar, noaudzis, kā purva velns

  +3 [+] [-]

, 2008-01-08 17:24, pirms 17 gadiem
Gatis Auziņš,

labaak nerunaa pamuļķi..

     [+] [-]

, 2008-01-08 17:44, pirms 17 gadiem
gan jau ssitas kekss paspees veel noplosiities uz laukuma!!