Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Šauļu sastāvā ceturtais ārzemnieks

Šauļu sastāvā ceturtais ārzemnieks
Frenks Tolberts neilgi pēc ierašanās Lietuvā
Foto: bcsiauliai.lt

Lietuvas basketbola klubs Šauļu "BC Šiauliai", kuru pārstāv arī latviešu centrs Raitis Grafs, pastiprinājis sastāvu ar amerikāņu aizsargu Frenku Tolbertu, kurš būs ceturtais viesspēlētājs komandā.

Svētdien Šauļu klubs sagaidīja ierodamies 23 gadus veco amerikāņu aizsargu Frenku Tolbertu. Pagājušo sezonu Tolberts pavadīja Nīderlandes augstākās līgas klubā "Matrixx Magix Nijmegen". 28 mačos Tolberts vidēji guva 12,9 punktus, izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas un atdeva 1,8 rezultatīvas piespēles, kā arī pārtvēra 1,7 bumbas.

193 cm garais basketbolists būs jau ceturtais viesspēlētājs Šauļu sastāvā, pievienojoties diviem amerikāņiem saspēles vadītājam Derikam Lovam un spēka uzbrucējam Brendonam Braunam, kā arī latviešu centram Raitim Grafam. Visticamāk, ka Tolberts vēl nedebitēs rītdien gaidāmajā ULEB Eiropas kausa spēlē pret Grieķijas klubu Saloniku "Aris", bet gan sestdienas BBL spēlē pret "VEF Rīga".

Kā atklājis pats spēlētājs, tad pirms dažām dienām viņš bija gatavs parakstīt līgumu ar kādu no D-Līgas komandām, taču piedāvājums no Šauļu komandas viņa plānus mainījis un tagad skaidrs, ka Tolberts šo sezonu pavadīs Lietuvā.

Izmantotie resursi:
bcsiauliai.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: viedoklis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-07 17:44, pirms 14 gadiem
viedoklis rakstīja: kas ir sliktāks par Grafu??? Cipruss? nez vai... ja čalim nav zods... kas gan tur var būt...
Grafs ir notievējis
Slēpts komentārs: zidlers

  +8 [+] [-]

, 2009-12-07 17:47, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Sūdīgāks par Grafu jau diez vai būs
Es kaut kā neredzu, ka Grafs būtu sūdīgs spēlētājs, nav ko teikt, labāk nekomentē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-12-07 18:16, pirms 14 gadiem
zidlers rakstīja: Grafam atputa garanteta
nezināju ka šis ar Grafu vienā pozīcijā kapā....

  +3 [+] [-]

, 2009-12-07 18:59, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Gribu un komentēju. Un Grafs ir sūdīgs spēlētājs. Tas, ka pa retam kādā spēlē zili samocīti metieni iekrīt, nav rādītājs. Nav nekas kā pret cilvēku, bet spēlētājs pasūdīgs diemžēl
piedod, bet tavi teksti ir bez pamatojuma, tātad tukša d*ršana.
fakti ir tādi, ka reāli viņa pozīcijā labāki ir tikai Biedriņš un Kambala. Bērziņš aptuveni tādā pat līmenī (un arī ir vairāk 4tais, kāmēr Grafs vairāk 5tais).
zini, visdrīzāk, ka tev līdz top5 Latvijā savā jomā ir kā līdz kosmosam, kāmēr Grafs to jau sasniedzis pasen
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-07 20:36, pirms 14 gadiem
nu, ja tā skatās uz lietām, tad LV ir tikai daži vērā ņemami basketbolisti - AB, KK, KV, JB, tad rezervisti KB un AŠ (sory, ja kādu tagad ātrumā piemirsu). pārējie visi lūzeri - spēlē kaktu klubos. Bet, ja tā nedaudz nopietnāk paskatās uz lietām - Grafs tomēr spēlē 3šajā spēcīgākajā klubā Baltijā un tiek pie kaut cik vērā ņemama spēles laika. Spēlē eirokausos. un pieļauju, ka arī atalgojuma ziņā ir starp top LV basketbolistiem.
Ja uzskati, ka LV ir tikai amatieru basketbolisti ar dažiem izņēmumiem, tad tev taisnība. man gan kaut kā negribas to atzīt (var jau būt, ka staigāju ar rozā brilēm), jo izlase tomēr pēdējos gados regulāri spēlē finālturnīros un vidējās raudzes klubiem mūsējie tomēr spēj turēt nedaudz līdzi. es nesaku, ka Grafs ir zvaigzne, bet Eiropas līmeņa viduvējība, attiecīgi Latvijas līmenī zvaigzne. līdz ar to man nekādi neceļas pirksti viņu netā nosaukt par lūzeri, jo pats nekādā jomā neesmu ne tuvu viņam...

  +1 [+] [-]

, 2009-12-07 20:39, pirms 14 gadiem
p.s. arī tas, ka viņš spēlē šauļos (kas tomēr nav pats lielākais lūzeru klubs arī Eiropas mērogā) nebūtu jāuzskata kā absolūta mēraukla viņa meistarībai - daudz ko tomēr nosaka viņa izčakarētā pagājušā sezona, kā arī redzams, ka vasaras laikā viņš bija spiests haltūrēt nebasketbola sfērā, lai nopelnītu sev iztiku šajā laikā.