Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Minimālie spēles uzdevumi izpildīti"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Noslēdzoties FIBA Eirolīgas A grupas spēlei starp "TTT Rīga" un Maskavas "CSKA", komentārus eSports.lv sniedza komandu treneri Ainārs Čukste un Gundars Vētra, kā arī Amaija Valdemoro.


Ainārs Čukste, „TTT Rīga” galvenais treneris”: Pirms spēles uzdevumi bija izvirzīti pieticīgi – neielaist vairāk par simts punktiem un nezaudēt ar vairāk nekā trīsdesmit punktu starpību. Abus izdevās izpildīt. Jāatzīst godīgi, „CSKA” nespēlēja visu laiku ar visām spēcīgākajām spēlētājām. Ja tā būtu, iespējams, vienu no uzdevumiem neizdotos izpildīt. Skaidrs, ka trenerim ir jāiespēlē visi spēlētāji."


"Apmierināts neesmu, tomēr minimālos izvirzītos uzdevumus spēlei izdevās izpildīt, lai gan pretinieks bija ļoti, ļoti spēcīgs. Viņu pārliecība ir, ka jebkurā brīdī var „pielikt un nokārtot spēli”. Priecē, ka mums ir tikai 10 kļūdas, bet „CSKA” 18 un viena otra bija piespiedu kļūda, ko izdevās panākt ar aizsardzības maiņām. Varu paslavēt Kitizinu, kura uzbrukumā izcīnīja 8 bumbas cīņā ar varenajiem mājinieču centriem. Mazāk esmu apmierināts ar ārējās līnijas darbību, sevišķi metienu precizitāti. Ja centri turpinās darboties tikpat sekmīgi un sniegumu uzlabos ārējā līnija, varam cerīgi raudzīties uz nākamajām spēlēm."


Gundars Vētra, Maskavas "CSKA" galvenais treneris: "Runājot par spēli kopumā, divas ceturtdaļas nospēlējām labi - otro un trešo. Taču pirmajā un ceturtajā ceturtdaļā, uzskatu, izgāzāmies. Pirmajā tas bija saprotami, tomēr Eirolīgas pirmā spēle, uztraukums. Neesmu apmierināts ar spēlētāju attieksmi ceturtajā ceturtdaļā, neizdevās spēli pabeigt uz labas nots, bija tehniskās piezīmes. Protams, nedrīkstam atļauties zaudēt savu grozu, kā tas notika šajā spēlē. Ar mūsu auguma pārsvaru un centra spēlētājām."


"Bija redzams, ka "TTT" ir gatavojusies, pētījusi mūsu spēles. Taču galvenais ir sekot savām prioritātēm, koncentrēties savu uzdevumu izpildei, uzlabot savu spēli. Emocionāls kritums bija gan pēc Eiropas čempionāta, gan Pasaules līgas turnīra, taču tam mums, treneriem, nav jāvelta daudz laika. Jāsaka, ka nebija arī nekādu emocionālu zemūdens akmeņu, kas ietekmētu spēli.


Amaija Valdemoro, "CSKA" spēlētāja: "Protams, ir labi Eirolīgu sākt ar uzvaru, taču īsti labi nespēlējām. Zaudējām cīņā pie sava groza, bija daudz kļūdu, aizsardzībā nebijām pietiekami labas. Zinu vairākas labas spēlētājas "TTT", tā ir jauna komanda Eirolīgā, kas grib spēlēt labi un domāju, ka šodien viņas spēlēja labi.


Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

     [+] [-]

, 2007-11-07 21:13, pirms 17 gadiem
būs jau arī uzvaras.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-07 21:56, pirms 17 gadiem
man skiet ka jaa jsssii!

     [+] [-]

, 2007-11-07 22:48, pirms 17 gadiem
nu cik atceros kaut kaada TTT ir pastaaveejusi visu laiku, pat kaut kad 90.tajos gados piedaliijusies eirokausos. taa ka nav shis maaksliigs veidojums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-11-08 01:28, pirms 17 gadiem
Nu paldies tev Vetrov ka neizņirgājies par Latviju.

     [+] [-]

, 2007-11-08 08:17, pirms 17 gadiem
Nu TTT veel taa amerikaaniete pievienosies un tad jau jaabuut daudz labaak!

     [+] [-]

, 2007-11-08 11:25, pirms 17 gadiem
Aizies, viss aizies! Buus interese, buus viss ok! Sheit nu noteikti vajadzeetu kapaat uz vienu LV superkluba modeli, nevis kaa vechiem kur vajag vairaakas konkureets[eejiigas komandas! Go TTT go!