Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Benetton" neveiksmju sērija ieilgst

"ASK Rīga" nākamie pretinieki ULEB kausa izcīņā "Kyiv" izbraukumā ar rezultātu 77:73 intriģējošā spēlē uzvarēja Trevīso "Benetton", kuru ambīcijas un rezultāti pagaidām nesaskan.

Artlandes "Dragons" 2850 savu skatītāju klātbūtnē pārspēja titulētos, bet pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējušos "Pau-Orthez" no Francijas. Tikai spēles pēdējā ceturtdaļā Vācijas sudraba medaļu ieguvēji spēja iegūt drošu pārsvaru, uzvarot ar 85:74. Aizsargs Lamonts Makintošs spēli pabeidza ar 14 gūtiem punktiem. Bijušā "Barons/LMT" spēlētāja Ērla Roulanda rēķinā 10 punkti un trīs pārtvertas piespēles. Savukārt eks-ventspilnieks Terenss Tomass guva astoņus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. Franču vienības labā pa 16 punktiem sameta aizsargs Deivids Jangs un uzbrucējs Tjerī Rūperts.

H grupas favorītu duelī pārāka ar rezultātu 77:73 bija Ukrainas vicečempioni "Kyiv", kas izbraukumā pārspēja smagnēji spēlējošos Trevīzo "Benneton". Itālijas čempionātā "Benetton", kas pagājušajā sezonā spēlēja Eirolīgā, izcīnījusi vien divas uzvaras astoņās spēlēs. Zaudētāju labā 25 punktus guva Mario Ostins, kurš bija viens no "Ventspils" pāridarītājiem pagājušajā sezonā "Hapoel Migdal" rindās. Bijušā Dalasas "Mavericks" centra Popa Mensa-Bonsu kontā 13 punkti un 12 atlēkušās bumbas. "Kyiv" labā 17 punktus guva Markuss Faisons. Saspēles vadītājam Jūdžinam Džetersam 14 punkti.

Otrās kārtas spēles 13.novembrī
Lukoil Academic (Bulgārija) - Artland Dragons (Vācija)
BC Kyiv (Ukraina) - ASK Rīga
Pau-Orthez (Francija) - Benetton (Itālijas)

Izmantotie resursi:
www.ulebcup.com

  -1 [+] [-]

, 2007-11-07 00:25, pirms 17 gadiem
heh, varu būt apmierināts - vasarā teicu, ka Kijeva būs labāki par Benetton, kamēr citi cēla itāļus ar viņu NBA spēlētājiem ULEB tronī...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 01:03, pirms 17 gadiem
Interesanti rezultāti..
Pēc nākamās kārtas Pau-Orthez vai Benetton būs 0-2.
Un BC Kyiv-ASK Rīga mača uzvarētājs ļoti iespējams būs tabulas galvgalī..

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 01:21, pirms 17 gadiem
Ka tikai B nesaak kapaat loti labi tiesi speelee ar ASK, lai gan ne jau tas ir izkiroshais moments, proti, kad B atnaaks shirmis valjaa, jo bedri var paarvareet gan aatraak, gan veelaak! ASK interesees jau buutu, ka B bedri parvar aatraak un tikai paaris speeles (ideaali buutu, abas pret ASK) noluuztu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-07 11:42, pirms 17 gadiem
Par Kiij balta taisniiba... tacu nav stresa!