Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Azovmash" atlaiž galveno treneri

Ukraiņu basketbola klubs Mariupoles "Azovmash" atlaidis galveno treneri Aļģirdu Brazi, pamatojot to ar neapmierinošo sniegumu ULEB kausa izcīņā.

Galvenais iemesls, kāpēc tika atlaists lietuvietis Aļģirds Brazis, ir "Azovmash" neapmierinošais sniegums ULEB kausa izcīņā. "Azovmash" pašreiz atrodas ceturtajā vietā D grupā ar divām uzvarām un trīs zaudējumiem, kas šai labi nokomplektētajai komandai ir neveiksme.

Viens no "Azovmash" kandidātiem uz vakanto galvenā trenera vietu bija Valentīns Meļņičuks, taču šī kandidatūra atkrita. "Azovmash" vēlas treneri, kurš strādās tikai ar klubu, bet Meļņičuks jau piekritis trenēt Ukrainas izlasi.

Pašreiz, kā pagaidu galvenais treneris darbosies Sergejs Zavaļins, bet ar "Azovmash" veiksmīgu sniegumu viņš varētu palikt šajā postenī arī pastāvīgi.

Izmantotie resursi:
www.basket.com.ua

  -1 [+] [-]

, 2007-12-06 18:38, pirms 17 gadiem
Miglinieks?