Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Varežao un ''Cavs'' turpina kaulēties

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA klubs Klīvlendas ''Cavaliers'' vēl nav spējis panākt vienošanos ar vienu no līgas labākajiem rezervistiem Andersonu Varežao, kurš palīdzēja ''Cavs'' pagājušosezon aizkļūt līdz NBA finālam.

Kā vēsta darījumam tuvu stāvoša persona, Varežao drīzumā noslēgs viena gada līgumu ar ''Cavaliers'', kura summa būs aptuveni pieci miljoni ASV dolāru.

''Andersons vēlas spēlēt. Viņš darīs visu, lai tikai spēlētu, arī noslēgs līgumu par krietni mazāku summu,'' stāsta labi informēts avots.

''Cavs'' un Varežao kaulēšanās rit visu vasaru un, kā redzam, turpinās vēl šobrīd. Sākumā Varežao vēlējās noslēgt piecu gadu līgumu par 60 miljoniem ASV dolāru, tomēr ''Cavs'' viņa velmi noraidīja, apgalvojot, ka nemaksās viņam vairāk kā citam uzbrucējam Drū Gudenam.

Izmantotie resursi:
www.si.com

  +2 [+] [-]

, 2007-11-06 13:27, pirms 16 gadiem
Nuu... chalim bishku sakaapis galvaa, droshvien agjents jau arii savu shim ir iepoteejis. Protams, pagaajushaa gada NBA finaalaa kapaaja, un vinja nopelns arii tur ir, bet ne jau 60 ljmoni par 5caam sazonaam, nu nav vinsh veel ne tuvu labaakajiem Centriem un speeka uzbruceejiem liigaa. Vinsh ir labs rezervists, kas var uzlabot speeli, ljoti aktiivs gan aizsardziibaa, gan uzbrukumaa. Tomeer speele uzbrukumaa ir nepaardomaata un arsenaals ar ierobezhots, kas biezhi iegaazh, tomeer ir liels potenciaals, jo labs augums un maak nokjert uzbruceejus uz offensive faul. Bet nu, ne jau 60 milj. Vareetu noslegt saakumaa uz kaadiem 2 gadiem pa 10, tas jau vinjam ar buutu labi, un tad jau redzees, kas peec 2iem gadiem buus iznaacis, ja progress buus, varees savus 10 mil. prasiit sezonaa!

     [+] [-]

, 2007-11-06 19:11, pirms 16 gadiem
Varežao labs cīnītājs pēc bumbām.

     [+] [-]

, 2007-11-06 21:02, pirms 16 gadiem
Viņa domu gājiens:
10 citroni par frizūru
10 citroni par atlekušajām
10 citroni par "flopiem"
30 CITRONI par potenciālo game-winneri finālos, Sanantonio tev vēl ir parādā
www.youtube.com