Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Leģendas godinātas, cīņas turpinās

ULEB kausa izcīņas atklāšanas spēle starp "ASK Rīga" un "Lukoil Academic" ir godam aizvadīta, tādēļ piedāvāju nelielu ieskatu šīsdienas spēļu pāros.

A grupa

Šajā grupā ielozēti viens no Latvijas klubu neērtākajiem sāncenšiem "Siauliai", kas šodien jaunajā Šauļu arēnā aizvadīs spēli ar Turcijas bronzas medaļniekiem "Turk Telekom". Grupas favorīti - "DKV Joventut" un "Alba Berlin" - tiksies jau turnīra pirmajā spēlē. Līdz ar ULEB paplašināšanos vieta atradās arī Lielbritānijas čempioniem " Guildford Heat", kas izbraukumā mērosies spēkiem ar "KK Bosna".

B grupa

Bez BK "Ventspils" spēles Olimpiskajā centrā "Ventspils" plkst. 19:40 ar "Besiktas Cola Turka", grupas pirmajās spēlēs savā starpā tiksies arī pagājušās sezonas "Final Four" dalībniece "FMP" un Portugāles čempioni "Ovarense". Nosaukumu no "Rheinenergie" uz "99ers" mainījusī Ķelnes vienība mājās tiksies ar franču "Elan Chalon".

C grupa
Par intriģējošāko spēli uzskatāma FIBA Eirokausu uzvarētāju Žironas "Akasvayu" un ambiciozās "Galatasaray" tikšanās. Rumānijas čempioni "CSU Asesoft", kas pirmajā decembrī aizvadīs spēli vietējā līga ar Edgara Čundas "Gaz Metan Medias", tiksies ar Holandes pārstāvjiem " Hanzevast Capitals". Trešā grupu turnīra spēle noritēs starp "Hemofarm" (Serbija) un "Spirou" (Beļģija).

D grupa
Par sava veida nāves grupu var uzskatīt D grupu, kurā ielozētas "Azovmash", Maskavas apgabala "Khimki", pašreizējā Francijas čempionāta līdere "Nancy", "Pamesa", "Anwil Wloclawek" un "Skyliners". Ukrainas čempioni tiksies izbraukumā ar "Anwil". Spēlētāju resursiem bagātā "Khimki" mājās eksaminēs "Nancy", bet Spānijas augstākās līgas klubs "Pamesa" mājās uzņems "Skyliners", kuru rindās ir Vācijas izlases saspēles vadītājs Paskāls Rolers.

E grupa

Izteikta favorīte šajā grupā ir Ļuberecas "Triumf", kas pagājušajā nedēļa piedzīvoja pirmo zaudējumu Krievijas čempionātā pret titulēto "CSKA un šodien tiksies ar "Buducnost". Izraēlas bronzas medaļnieki "Hapoel Galil" mājās spēkosies ar Austrijas klubu "Swans Gmunden". Šveices klubs "Benetton Fribourg" uzņems beļģus "Antwerp Giants". Jācer, ka šo eksotisko līgu klubiem pēc viesošanās Maskavā nebūs iedzīti pārāk lieli kompleksi, lai apsvērtu dalību ULEB kausā.

F grupa

Grieķija ceturtās vietas īpašniece "Panellinios" tiksies ar beļģu čempioniem "Ostende", kuru treneris ir bijušais "Rytas" vadītājs Šarons Drukers. Kristapa Janičenoka "UPIM Bologna" izbraukumā tiksies ar Maskavas "Dinamo". Neveiksmes vajājošos itāļus gaida grūts uzdevums. Savukārt Čehijas "Nymburk", kas pagājušajā sezonā Eirokausā tikās ar "ASK Rīga", savā laukumā spēkosies ar "Red Star".

G grupa
"Kalev/Cramo" mājās aizvadīs spēli ar grieķiem "Panionios". Jāpiebilst, ka Igaunijas čempioni "Rock" no dalības ULEB kausā atteicās. Polijas bronzas medaļnieki "Asco Slak" cīnīsies ar Spānijas augstākās līgas klubu "Gran Canaria", kas pieskaitāma pie grupas favorītēm. Vācu "Ludwigsburg" mērosies spēkiem ar franču "Adecco ASVEL".

H grupa

Vakar tika aizvadīta grupas pirmā spēle, kurā ar rezultātu 77:58 "ASK Rīga" apspēlēja Bulgārijas čempionus "Lukoil Academic". Šodien "Artland Dragons" eksaminēs Francijā vāji spēlējošos "Pau Orthez", no kura pāri palicis vien titulētais nosaukums. Īsta milžu cīņa sagaidāma Trevīzo "Benetton" un Ukraina čempionu "Kyiv" duelī.

I grupa
Antana Sireikas vadītā Kazaņas "Unics" aizvadīs spēli ar "KK Zadar". Edija Šenona pārstāvētā vienība "Strasbourg" devusies uz Izraēlu, kurā mērosies spēkiem ar vietējo "Hapoel Jerusalem". Holandiešu "EifellTowers" aizvadīs spēli izbraukumā pret Polijas sudraba medaļu ieguvējiem "Turow".

ULEB kausa izcīņas spēļu laiki 6.novembrī

Saistīts raksts:ULEB kausa čempionus kronēs Turīnā

Izmantotie resursi:
www.ulebcup.com

  +1 [+] [-]

, 2007-11-06 08:32, pirms 16 gadiem
Raksta pērle:
"Jācer, ka šo eksotisko līgu klubiem pēc viesošanās Maskavā nebūs iedzīti pārāk lieli kompleksi, lai apsvērtu dalību ULEB kausā."
Autors raksta par Šveices un Austrijas komandām!

     [+] [-]

, 2007-11-06 09:31, pirms 16 gadiem
A rto leģendu godināšanu tā bija kā bija - prezidenti tos šķīvjus jauca nepārtraukti....

     [+] [-]

, 2007-11-06 09:39, pirms 16 gadiem
Nu Šveices klubs varētu būt pieklājīgs 4 amerikāņi, 2 belģi, vācietis un francūzis un daži šveicieši.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-06 09:43, pirms 16 gadiem
Un par leģendāro spēlētāju godināšanu runājot tik slikti iestudētu pasākums sen nebija gadijies redzēt idejas jau labas bet neviens nav cilvēkiem pateicis kur būs jāstāv kam kas jādod, meitenes arī kam būtu jāved cilvēki izskatās neko nezin. Un tā īsti nekļuva skaidrs kam tad iztērēja tos 50000 tiem sudraba šķīvjiem?

     [+] [-]

, 2007-11-06 11:58, pirms 16 gadiem
cik vakar bija koeficents pirms speeles uz ask uzvaru zin kaads?

     [+] [-]

, 2007-11-06 12:04, pirms 16 gadiem
1,20 vai ,1,10, jo Lukoil bija 5

     [+] [-]

, 2007-11-06 12:09, pirms 16 gadiem
1,35 uz ASK un aptuveni 3,5 (iespējams, nedaudz mazāk) uz Lukoil.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-06 15:44, pirms 16 gadiem
nafiga vajadzeeja njemt šitos šveices, austrijas , anglijas u.c valstu klubus????