Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Tau'' bez viena no līderiem trīs nedēļas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

''Tau'' bez viena no līderiem trīs nedēļas
Zorans Planiničs Horvātijas izlases sastāvā.
Foto: AFP

Vienam no Spānijas spēcīgākajiem basketbola klubiem Vitorijas ''Tau Ceramica'' nāksies iztikt bez viena no komandas līderiem Horvātijas uzbrucēja Zorana Planiniča aptuveni trīs nedēļas.

Savainojumu Planiničs guva ULEB Eirolīgas ''Final Four'' mačā par trešo vietu, kurā ''Tau Ceramica'' mērojās spēkiem ar Sjēnas ''Montepaschi'', piedzīvojot sakāvi pagarinājumā ar rezultātu 93:97.

Kā izrādījās vēlāk, spāņi todien nezaudēja spēli vien - pēc mača atklājās, ka nopietnu savainojumu ir guvis viens no komandas līderiem horvāts Zorans Planiničs, kuram tika konstatēts kreisās kājas muskuļa plīsums, kas liegs 25 gadus vecajam basketbolistam palīdzēt savai komandai trīs nedēļas.

Planiničs, kuram nāksies izlaist ACB izslēgšanas spēļu sākumu, šosezon bija piedalījies visās ''Tau Ceramica'' spēlēs, caurmērā gūstot 9,8 punktus, izcīnot 3,1 atlēkušo bumbu un 2,8 reizes rezultatīvi piespēlējot komandas biedriem.

Izmantotie resursi:
baskonia.com

     [+] [-]

, 2008-05-06 15:24, pirms 16 gadiem
Katraa zinjaa smags zaudeejums komandai, jo ne Jasaitis, ne Singltons (iznjeemums speele pret Sjeenu) vismaz Eiroligaaa neradiija to sniegumu, kas no vijiem tika sagaidiits. Pete has to step it up.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-06 17:29, pirms 16 gadiem
Kaads var pateikt kaa viniem iet Spaanijas liigaa?
Un kaadi ir grandu savstarpeejie rezultaati?
Kas ir pedeejos 2-3g uzvareejis sajaa liigaa?
Jo Ir Ceramica, Barsa, Real, domaaju ka kaads no siem!
Paldies!!!