Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ielu basketbolā arī karsējmeiteņu konkurss

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas skolu čempionāta ielu basketbolā organizatoru ideja par karsējmeiteņu konkursu sāk iegūt reālas aprises! Mūsu aicinājums skolās esošajiem kolektīviem ir sasniedzis dzirdīgas ausis - konkursam jau pieteikušās pirmās komandas, kuras grib sevi parādīt un uz citiem paskatīties.

Mēs sveicam Jūrmalas, Rīgas Ekonomikas augstskolas, Rīgas centra humanitārās vidusskolas, Kandavas K. Mīlenbaha un Druvas vidusskolas komandas. Jāatzīmē, ka pēdējo sastāvā ir arī puiši. Konkursa organizatori cer, ka šis piemērs veicinās arī citu kolektīvu pieteikšanos. Pieteikumi tiek gaidīti līdz 14. maija vakaram. Atgādinām, ka karsējmeiteņu konkurss ir iekļauts jau tradicionālā Latvijas skolu čempionāta ielu basketbolā programmā. Organizatori vēlas atgādināt, ka pieteikšanās šīm sacensībām rit pilnā sparā un beigsies jau minētājā datumā – 14.maijā. Sīkāka informācija sacensibas.lv vai pa tel. 67274488.

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 22:10, pirms 16 gadiem
(dance)