Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

K. Porziņģa pārstāvētā "Wizards" pastiprinās spēka uzbrucēja pozīcijā

K. Porziņģa pārstāvētā "Wizards" pastiprinās spēka uzbrucēja pozīcijā
Kseiviers Kukss. Foto: imago images/HMB-Media/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" piesaistīs Austrālijas Nacionālās basketbola līgas (NBL) šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju Kseivieru Kuksu, ESPN apstiprināja uzbrucēja aģents.

Kukss (27) uz Vašingtonu dosies līdz ko viņa pārstāvētā Sidnejas "Kings" noslēgs dalību NBL finālā, kura pēdējā spēle ieplānota 15. martā. "Wizards" izpirks basketbolista līgumu un parakstīs vienošanos līdz nākamās sezonas beigām.

Spēka uzbrucējs Kukss tiek raksturots kā daudzpusīgs spēlētājs aizsardzībā ar teicamām piespēlēšanas prasmēm. Kukss NBL spēlē ceturto sezonu pēc kārtas, pērn viņš tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, bet šogad saņēma regulārā čempionāta MVP balvu.

Šajā sezonā Kukss 26 spēlēs vidēji 27 minūtēs guvis 16,2 punktus, atdevis 4,2 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas. Metienus no spēles viņš realizējis ar 60% precizitāti.

Kukss nav draftēts NBA, taču savulaik spēlējis Vasaras līgā Goldensteitas "Warriors" un Fīniksas "Suns" sastāvos. Ārpus Austrālijas un Jaunzēlandes viņš sezonu pavadīja Eiropā, 2018./2019. gadā pārstāvot Vācijas klubu Vircburgas "s.Oliver".

Izmantotais resurss: https://jauns.lv/raksts/sports/5481...

     [+] [-]

, 2023-03-06 19:53, pirms gada
jā, ahujennais pastiprinājums