Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

LSPA basketbolistes maijā dosies uz SELL studentu spēlēm

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentes/basketbolistes maijā dosies uz SELL studentu spēlēm Somijā. Finansējumu ceļa izdevumiem komanda ieguva uzvarot LabieDarbi.lv projektu. SELL studentu spēles ir dažādu sporta veidu pasākums, kurā var piedalīties studenti no visas pasaules.

SELL nosaukums radies no organizatorvalstu pirmajiem burtiem - Suomi, Eesti, Lietuva, Latvija. Mūsdienās SELL spēles pulcē vairāk kā 2000 dalībnieku no visas pasaules.
Pēc uzvaras projekta pieteicēja Lelde Bērziņa atzina: „Pēc uzvaras jūtamies lieliski un esam gandarītas par padarīto, jo par to cīnijāmies visu mēnesi un nebūt negāja viegli.”
Projekts LabieDarbi.lv konkursā ar 5322 balsīm lielu sabiedrības atbalstu ieguva 1.vietu. Tā īstenošanai ir nepieciešams 1500 latu liels finansējums. Februāra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 9832 lati. Tas, cik daudz projektu iegūst finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Par projektu LabieDarbi.lv
Labiedarbi.lv ir Draugiem.lv un SMScredit.lv kopīgs labdarības projekts, kā mērķis ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem saņemt finansiālu atbalstu savu mērķu sasniegšanai.

Ikmēneša atbalsta fonds ir mainīgs, jo to veido projekta LabieDarbi.lv labvēļa SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.