Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ukrainā paraksta līgumu ar diskvalificētu spēlētāju

Ukrainā paraksta līgumu ar diskvalificētu spēlētāju
Džerods Hendersons

Ukrainas Basketbola līgas komanda Ļvovas "Politekhnika-Halychyna Lviv" parakstījusi līgumu ar amerikāņu aizsargu Džerodu Hendersonu, kuram ir spēkā joprojām noteiktā divu gadu diskvalifikācija.

Pirms neilga laika Pasaules Antidopinga aģentūra (WADA) amerikāņu aizsargam Džerodam Hendersonam piesprieda divu gadu diskvalifikāciju par aizliegto vielu atrašanu spēlētāja ķermenī. Kad tika atklāti Hendersona pārkāpumi, viņš pārstāvēja Polijas klubu Vloclavekas "Anwil". Šosezon "Anwil" sastāvā 30 gadus vecais Hendersons bija vidēji guvis 18,7 punktus un atdevis 3,6 rezultatīvas piespēles.

Tā kā Ukrainas Basketbola līga (UBL) nav uzņemta ne ULEB, ne arī FIBA organizācijas, tad Hendersona diskvalifikācija nedarbojas un viņš var piedalīties šajā līgā. Tomēr nevajag jaukt tikai pirms šīs sezonas izveidoto UBL ar Ukrainas Superlīgu, kas ir FIBA atzīta un kur pagaidām spēlē valsts vadošās vienības, Mariupoles "Azovmash" un Kijevas "BC Kyiv" ieskaitot.

Džerods Hendersons "Anwil" sastāvā

Izmantotie resursi:
krepsinis.net
politehgalychyna.com.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja