Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Basketbols ar draugiem" noslēdzies

Andrejs Siliņš

"Basketbols ar draugiem" noslēdzies
Fanu komanda apspriež spēles stratēģiju.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Basketbola kluba "Barons/LMT" organizētajā turnīrā "Basketbols ar draugiem" uzvaru izcīnīja Vadības komanda, kura finālā ar 46:41 pārspēja Sponsoru vienību.

Katra komanda pirms spēļu sākšanās "nodraftēja" "Barons/LMT" basketbolistus. Pie Sponsoriem nonāca Demetrijs Aleksanders, Rinalds Sirsniņš un Raimonds Vaikulis, Fani izvēlējās Mārtiņu Kravčenko, Mihailu Hlebovicki un Rūdolfu Rozīti. Mediji "draftēja" Armandu Šķēli, Artūru Brūniņu un Eināru Tukišu, savukārt Kluba Vadība izvēlējās Giedru Gustu un Daiņu Adomaiti.

Pirmajā pusfinālā Sponsori iesildīja publiku un uzveica Fanus, bet otrajā pusfinālā aizraujošā cīņā par Medijiem nedaudz veiksmīgāki bija Vadības pārstāvji.

Pēc konkursiem un atpūtas brīža laukumā devās Mediju un Fanu komandas, kas sacentās par trešo vietu zibensturnīrā. Šajā spēlē Fani izcēlās ar lielisku precizitāti un pelnīti svinēja uzvaru. Savukārt finālmačā Vadība pieveica Sponsoru komandu. Jāpiebilst, ka visas spēles ritēja 2x10 minūtes, tās bija izklaidējošas un rezultatīvas.

Pēc turnīra "baroneses" pasniedza savas balvas. Par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Edgars Teteris (Vadība), par atraktīvāko spēlētāju tika atzīts - Andrejs Siliņš (Mediji), par centīgāko spēlētāju - Renārs Buivids (Mediji), par jautrāko - Juris Vaidakovs (Mediji), par skaļāko Mārtiņš Līcis (Fani), bet mazākā spēlētāja speciālbalvu saņēma Dāvis Zonne (Vadība).

Fotogalerija: "Basketbols ar draugiem"

Izmantotie resursi:
www.barons.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-01-06 20:45, pirms 17 gadiem
labas komandas

  -1 [+] [-]

, 2008-01-06 21:10, pirms 17 gadiem
slum dunk konkurss nebija

  +1 [+] [-]

, 2008-01-06 21:44, pirms 17 gadiem
eu bet adomaitis tak pie Vadības spēlēja!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-06 21:46, pirms 17 gadiem
opšem apmaini adomaiti un sirsniņu ar vietām!!!

     [+] [-]

, 2008-01-07 12:59, pirms 17 gadiem
tiesneši reāli izskatījās, īpaši Kolina