Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis grib paturēt Viljamsu; aicina visus uz nākamo spēli

Kurtinaitis grib paturēt Viljamsu; aicina visus uz nākamo spēli
Rims Kurtinaitis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Rims Kurtinaitis pēc sestdienas uzvaras Baltijas Basketbola līgā (BBL) pār Tallinas "Kalev/Cramo" ar 80:68 bija priecīgs par savas komandas sniegumu, kā arī atzina, ka labprāt paturētu saspēles vadītāju Dereku Viljamsu uz vēl vienu spēli.

"Esmu priecīgs, ka uzvarējām un apmierināts ar darbu, ko šodien paveicām. Vēl jo vairāk tāpēc, ka nebijām pilnā sastāvā," pēc gūtās uzvaras sarunā basketbols.eu sacīja Rims Kurtinaitis. "Mani uztrauc kā mēs spēlēsim otrdien, jo četri spēlētāji ir noplīsuši vai tuvu tam - sīkāk par viņiem noskaidrosim rītdien," bažas par pieejamo sastāvu otrdienas spēlei ULEB Eiropas kausa izcīņā izteica Kurtinaitis. No ierindas sestdien izgāja Sandis Valters, kurš guva potītes savainojumu, bet nelielu sastiepumu guva Čeins Gadsons. Savukārt spēlei pieteikti nebija Kristaps Janičenoks un Gatis Jahovičs.

Problēmas ar sastāvu palielina iespēju, ka savu pēdējo vārdu Rīgā vēl nav teicis amerikāņu saspēles vadītājs Dereks Viljamss. Kā atzina Kurtinaitis, tad viņš darīšot visu, lai Viljamss vēl paliktu uz otrdienas spēli pret "Cajasol", pamatojot to ar pašreizējo situāciju ārējā līnijā, kad savainoti ir vairāki spēlētāji. Pats Viljamss pēc spēles atklāja, ka neatteiktos no iespējas palikt Rīgas komandas sastāvā: "Vienkārši turpināšu būt profesionāls. Ja viņiem vajadzēs, lai spēlēju, palikšu."

Pirms otrā apļa sākuma ULEB Eiropas kausa izcīņā Kurtinaitis saglabā optimistu: "Eirokausos vēl nekas nav zaudēts, jo no trijām spēlēm divas ir mājās un varam cīnīties par tikšanu nākamajā kārtā," iespējas saskata Kurtinaitis. Tāpēc arī lietuviešu treneris aicinājis skatītājus atbalstīt VEF: "Prieks, ka skatītāji mūs atbalstīja un, ja ir iespēja, nāciet, atbalstiet, tādējādi palīdzot mums sasniegt mērķus." Spēle starp VEF un "Cajasol" komandām notiks otrdien "Arēnā Rīga", sākums pulksten 19:30.

Video: Rims Kurtinaitis pēc sestdienas spēles

Izmantotie resursi:
basketbols.eu

  +4 [+] [-]

, 2010-12-05 15:56, pirms 13 gadiem
Es domaju,ka busu 2dien!

     [+] [-]

, 2010-12-05 15:56, pirms 13 gadiem
Es arī domaju ka Viljamsu vel uz 1 speli japatur varbut labi sevi parādīs!!
Vefiņam jāvinē otrdien, un varētu vēl lielāku atbalstu nekā vienmēr- tāpēc visi uz arēnu!!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-05 16:00, pirms 13 gadiem
HakunaMatata rakstīja: Paga, paga, a kurš tad klubā nosaka: spēlētājs jāatstāj vai jālaiž uz visām 4 debesspusēm? Parasti iniciatīva nāk no galv.trenera, vai VEF tas ir savādāk "Kā atzina Kurtinaitis, tad viņš darīšot visu, lai Viljamss vēl paliktu uz otrdienas spēli pret "Cajasol"?!
Nu tas Wiljams jau nav nemaz tik "melns" kā te viņu daži mālē: individuāli spēcīgs tikai īsti "nav poņa" par komandas spēli (tikai jautājums, kuram morim tad tāda ir)?
bija tak panakata vienosanas pirms sis speles ka vakardienas spele bija pedeja.Ne treneris ne klubs nevareja paredzet ka 2 savainotie bus.Un paklausies video-jarunaa ar agentu,mazums ir jauns piedavajums Viliamsam un dzeks nevar palikt
Slēpts komentārs: Tigeric

     [+] [-]

, 2010-12-05 18:39, pirms 13 gadiem
Labaak aatraak valjaa no vinja, tik suudiigu saspeelnieku.... sen nebiju redzeejis...... Ja vajag meteeju, lai paliek, ja vajag saspeelnieku, tad shim ir jaatinas prom......

  -2 [+] [-]

, 2010-12-05 18:47, pirms 13 gadiem
aicina uz naakamo speeli

nu jaa var jau aiziet paskatiities kaa cajasol speelee. vefam izredzes ir kaadi 1:101.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-05 19:10, pirms 13 gadiem
bļāviens, jānāk atbalstīt

  +3 [+] [-]

, 2010-12-05 19:56, pirms 13 gadiem
wisi uz arenu troksn taisit ...

sagadasim vaf speletajiem parsteigum ....piepildot arenu