Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ļu Vejs sodīts par uzbrukumu basketbolistam

Ļu Vejs sodīts par uzbrukumu basketbolistam
Ļu Vejs
Foto: cache.daylife.com

Ķīnas Basketbola asociācija (CBA) sodījusi Ķīnas basketbola izlases kapteini un Šanhajas "Sharks" spēlētāju Ļu Veju par uzbrukumu pretinieku komandas leģionāram Gabem Munoekem.

Vejs kopā ar dažiem citiem Šanhajas "Sharks" spēlētājiem, pēc spēles ar Munoekes pārstāvēto Junjaņas "Bulls" ejot ārā no arēnas uzbrukuši nigēriešu spēlētājam un ielenkuši viņu, kamēr piesteigušies kārtības sargi un aizveduši Ļu ar pārējiem uzbrucējiem prom no notikuma vietas.

CBA vadība liecina, ka izmeklēšanas laikā Vejs melojis par to kā noritējis incidents. Spēlētājam ticis piespriests apmēram 4 000 latu naudassods un 10 spēļu diskvalifikācija, kas esot bargākais CBA uzliktais sods spēlētājam pēdējo 14 gadu laikā.

Tiek uzskatīts, ka incidents sākās tajā brīdī, kad Muoneke pēc tehniskās piezīmes saņemšanas esot pagrūdis Liu komandas biedru Cai Ļaņu, kas arī saņēmis 10 spēļu diskvalifikāciju un naudassodu. Arī 'Sharks'' komandai nāksies maksāt līgai apmēram 8000 ls naudas sodu.

Spēle starp abām komandām noslēdzās ar rezultātu 107-97 "Bulls" labā.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +3 [+] [-]

, 2008-12-05 15:53, pirms 16 gadiem
Vareetu buut reeciigs skats kaa barinjsh ar skjiibajiem uzbrauc melnajam ar vaardiem: cunj canj ji cji lju maji haji