Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kiriļenko: ''Mani neinteresē mana statistika''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Jūtas ''Jazz'' uzbrucējs Andrejs Kiriļenko Krievijas laikrakstam ''Спорт-Экспресс '' atzinis, ka viņu interesē sava spēles kvalitāte, nevis protokola ailītēs ierakstītie punkti.

''Mani neinteresē mani punkti, bet gan spēles kvalitāte. Kad tā ir laba, ir arī rezultāts. Laba tā ir tad, kad tu piedalies kombinācijās, rezultatīvi piespēlē, pats gūsti punktus. Ja esi aktīvs, tad savus 10 - 15 punktus jau var savākt, es cenšos katrā spēlē būt aktīvs,'' tā Kiriļenko.

''Jūtai ir viena problēma - ja pretinieku vienam spēlētājam pēkšņi sāk krist iekšā metieni , tad mēs nevaram viņu apturēt. Uzreiz ir jāpresingo, nevar ļaut viņam saņemt bumbu. Tāda ir Nacionālā Basketbola Asociācija. Ja kādam aiziet spēle, tad viņu ir ļoti grūti apturēt,'' uz ''Jazz'' trūkumiem norāda Kiriļenko.

Izmantotie resursi:
Спорт-Экспресс
Foto: Reuters

  -2 [+] [-]

, 2007-11-05 18:48, pirms 17 gadiem
Prieks par to, ka nespēlē tik tizli kā izskatās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-05 19:31, pirms 17 gadiem
Jā, Kobi Jazz nevarēja apturēt Kaut arī viņš tikai 33 punktus iemeta,bet Lakers tāpat vinnēja.
Plus Kobe vēl pašu Kiriļenko tajā spēlē labi nobloķēja

     [+] [-]

, 2007-11-06 12:32, pirms 17 gadiem
shitas, jau ka Drogba, ka tik kaut ko pateikt un pec tam domaat...