Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Detroita izmanto "Hawks" kļūdas

Detroitas "Pistons" pagājušās nakts NBA spēlē lieliski izmantojusi viesu komandas no Atlantas kļūdas, izcīnot uzvaru ar 92:91.

Atlantai šīs sezonas sākumā kalendārs sastādīts tā, lai būtu iespēja pārmācīt spēcīgas komandas. 50% gadījumos viņiem tas izdevās - pagājušās sezonas vislabākā komanda Dalasas "Mavericks" pēc spēles pret Atlantu mājās aizbrauca gudrāki. Arī Detroitas "Pistons" devās gulēt gudrāki, taču ar uzvaru turnīra tabulā.

Trešās ceturtdaļas beigās "Hawks" bija deviņu punktu pārsvars (69:60; pavisam sešas reizes spēlē bija +9), bet divas minūtes pirms spēles beigām septiņu punktu deficīts (81:88). Septiņas sekundes līdz beigām rezultāts bija neizšķirts (91:91) pēc Džonsona diviem tālmetieniem. Izšķiroša izrādījās Mārvina Viljamsa piezīme pret Billapsu pēdējā sekundē pie neizšķirta. 2004. gada NBA Finālu MVP realizēja vienu soda metienu, nodrošinot 92:91 Detroitai.

Pēc spēles Viljamss (kopumā spēlē 22 punktus guva un 6 atlēkušās bumbas izcīnīja), protams, bija sašutis: "Es viņu sedzu līdz pašam grozam un viņš mēģināja ielēkt manī. Tad viņš nokrita un man nosvilpa sodu. Tikai es nesaprotu, kur pārkāpumu varēja ieraudzīt."

Arī Džo Džonsons (23 punkti, 4 rezultatīvas piespēles, 5 atlēkušās bumbas)bija sašutis: "Nevar svilpt par kaut ko tādu. Zinu, ka ir ļoti grūti, bet šeit tas ir uzvaras un zaudējuma jautājums. Jāļauj uzvarēt bez liekas iejaukšanās."

Džošs Smits, Als Horfords un Eisijs Lavs IV savāca lielo vairumu no "Hawks" 21 kļūdas. Detroita guva 27 punktus pēc šīm kļūdām un, ņemot vērā, ka tā bija viņu pirmā mājas spēle šosezon, beigās izrādījās veiksmīgāki.

"Kad bijām vadībā, pārāk piesardzīgi spēlējām, bet vajadzēja turpināt agresīvi uzbrukt," vēl piebilda Džos Džonsons.

"Hawks" treneris Vudsons: "Mums bija savas iespējas, bet nebijām pietiekoši neatlaidīgi beigās. Pret labāko Austrumu konferences vienību mēs parādījām sevi labi. Mums vajag labāk sargāt bumbu, sevišķi izšķirīgajos momentos, jo septiņas kļūdas izšķirošajā ceturtdaļā ir par traku."

Spēles protokols

Izmantotie resursi:
http://www.ajc.com

     [+] [-]

, 2007-11-05 10:26, pirms 17 gadiem
Dzoss Smits peec counsija otraa aizmestaa soda vareeja panjemt minuuti, nevis mest no sava groza !

     [+] [-]

, 2007-11-05 12:47, pirms 17 gadiem
Ne tik daudz izmantoja kļūdas, kā vienkārši viņiem bija nedaudz labāks metieni procents un visi pārējie rādītāji. Labi, bija jau arī izšķirīgas 2 kļūdas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-05 14:38, pirms 17 gadiem
Go Detroit!