Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Odoms vēlas beigt karjeru Losandželosā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Viens no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' līderiem Lamārs Odoms kadā intervijā izteicies, ka vēlas turpināt karjeru Losandželosas spēcīgākajā komandā.

Odoma vārds pēc aizvadītās sezonas ticis locīts daudzu maiņas darījumu ietvaros, taču, kā atzīst pats spēlētājs, viņš joprojām vēlas spēlēt ''Lakers'' komandā: ''Es nevēlos tikt aizmainīts. Tieši šeit es vēlētos beigt savu profesionālā sportista karjeru. Losandželosa ir manas otrās mājas.''

Odoms sevi ir pierādījis kā ļoti universālu spēlētāju. Arī šogad no viņa gaida līdera cienīgu sniegumu. Ļoti iespējams, ka tieši viņš būs galvenais palīgs uzbrukumā Kobe Braientam, protams, neaizmirstot par cīņu zem groziem un rezultatīvo piespēļu dalīšanu.

''Viņš sevi vēl joprojām grib pierādīt. Manuprāt, viņš pagājušogad ļoti labi nospēlēja. Viņš spēlē iesaista komandas biedrus, un tas ļoti palīdz klubam,'' tā ''Lakers'' galvenais treneris Fils Džeksons.

Izmantotie resursi:
''L.A. Times''
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja