Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Latviešu strītbolistiem turnīrs beidzies

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Latviešu strītbolistiem turnīrs beidzies
Raimonds Elbakjans
Foto: www.mo3on3.ru

Piedzīvojot zaudējumu ceturtdaļfinālā, no ''Moscow Open 2008'' ielu basketbola turnīra izstājusies Latvijas komanda, kurā spēlēja Raimonds Elbakjans, Andrejs Šeļakovs, Edijs Neilands un Artūrs Strēlnieks.

Jau ziņojām, ka turnīra pirmajā dienā latvieši aizvadīja četras spēles, no kurām tikai vienā tika gūts panākums. Turnīra otrā diena latviešiem izvērtās vēl neveiksmīgāka - divās spēlēs tikpat zaudējumu.

Neskatoties uz pirmspēdējo vietu B apakšgrupā, mūsējie kvalificējās turnīra ceturtdaļfinālam, kur diemžēl nācās atzīt rumāņu panākumu un līdz ar to izstāties no sacensībām.

Cīņu par ''Moscow Open 2008'' čempionu titulu turpinās Lietuvas, Baltkrievijas, Horvātijas, Rumānijas, Krievijas, Polijas, Serbijas un Slovēnijas komandas.

Starp visiem turnīra dalībniekiem sesto vietu rezultatīvāko piespēlētāju sarakstā ieņem Raimonds Elbakjans, kurš vidēji spēlē izpildījis 1,3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
mo3on3.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-05 15:45, pirms 16 gadiem
njaa.. man likaas, ka LV striitbols ir daudz attiistiitaaks nekaa Rumaanijaa..

     [+] [-]

, 2008-09-05 15:58, pirms 16 gadiem
Raiwo rakstīja: njaa.. man likaas, ka LV striitbols ir daudz attiistiitaaks nekaa Rumaanijaa..

Da stritbols jau kadus paris gadus Latvija ir palicis par parodiju. Pirms paris gadiem vispar nebija jautajumu vai vasara spelet, jo bija gan interesanti, gan balvas +/- normalas, gan vietas, kur notika (Roja Zvejnieksetvku laika bija vienkarsi ideals pasakums parasti), tagad kkads sviests tur notiek, ka nav pat velmes uz 1 posmu aizbraukt.
Kgan shite jau normali dzeki kapajushi.

P.S. Elbakjans gan kaut ka neiet man neiet kopa ar Latvijas goda aizstaveshanu, ja vareja Latvijas 2 ligas speles vienkarsi uznakot uz mainu ne no sha ne no ta sist pretspeletajam ar elkoni pa seju, kaut gan laukuma nebija nekadu asumu vai konfliktu.

     [+] [-]

, 2008-09-05 16:25, pirms 16 gadiem
tipa pastiprināts Essential, jo vasarā tikai Elbakjans spēlēja, bet redzam ka tur laikam pavisam cits līmenis, jo gan Baltijā, gan Čehijā mūsējie sita pretiniekus, bet tur laikam spēlējuši amatieri, ja šoreiz tomēr profiņi zaudējuši (strītbolā statistika!)

     [+] [-]

, 2008-09-05 17:39, pirms 16 gadiem
tas nav Essential. Essential ir no GE Monet streeta bet shie no SEB Novadu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-06 01:47, pirms 16 gadiem
vajadzeja Šķeli paķert viņš tagad mode ,tapat ka Kambala...