Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Montgomerijs trenēs Kaliforniju

Montgomerijs trenēs Kaliforniju
Maiks Montgomerijs vēl kā
"Warriors" treneris

Bijušais Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Maiks Montgomerijs turpmāk strādās Kalifornijas universitātē, kur trenēs "Bears" basketbola komandu.

Maiks Mongtomerijs Kalifornijas universitātes "Bears" komandas galvenā trenera amatā aizvietos nesen atlaisto Benu Braunu, kurš ar universitāti strādāja iepriekšējos 12 gadus. Par Montgomerija iecelšanu galvenā trenera amatā kalifornieši paziņos sestdien gaidāmajā preses konferencē.

Montgomerijs sava trenera karjerā ir vadījis Stenfordas universitāti un Goldensteitas "Warriors". Ar Stenfordas universitātes basketbolistiem Montgomerijs strādāja 18 sezonas (kopā 393 uzvaras, 167 zaudējumi), no kurām 12 reizes tika NCAA čempionātā jeb izslēgšanas spēlēs. 1998. gadā ar Stenfordu Montgomerijs iekļuva NCAA "Final 4".

2004. gadā Montgomerijs pameta Stenfordu, lai kļūtu par NBA kluba Goldensteitas "Warriors" galveno treneri. Divās sezonās Montgomerija vadībā "Warriors" izcīnīja 68 uzvaras un piedzīvoja 96 zaudējumus.

Līdz šim Montgomerijs strādāja Stenfordas universitātē par atlētiska direktora Boba Bouslija palīgu un TV komentētāju Stenfordas basketbola komandas spēlēm.

Izmantotie resursi:
sports.espn.go.com: ESPN - Ex-Stanford, Golden State coach Montgomery...

  +5 [+] [-]

, 2008-04-05 14:18, pirms 17 gadiem
Coach`s kursh 2 gadus marineeja AB uz solinja, nu nosaciiti marineeja, pats bija pa zalju prieksh NBA un arii Andris veel bija liels zaljknaabis...labs NCAA speciaalists...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja